ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Ξεκίνησε προπονήσεις με τους νέους ο Ευαγγέλου

Προπονήσεις με την Κ20 του τριφυλλιού, ξεκίνησε ο νεαρός αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου. Τέσσερα φιλικά θα δώσουν οι πράσινοι στο Βελβεντό.

Ξεκίνησε προπονήσεις με τους νέους ο Ευαγγέλου

Στην Κ20 του τριφυλλιού, ενσωματώθηκε από την Παρασκευή (24/07), ο νεαρός αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου. Ο τέως αμυντικός του Πανιωνίου παράλληλα, ξεκίνησε και προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θ’ ακολουθήσει την αποστολή στο Βελβεντό Κοζάνης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σε αντίθεση με τον νεαρό αμυντικό, στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας συμμετείχε ο νεαρός τερματοφύλακας, Σωκράτης Βασίλας, μετά από απόφαση των ανθρώπων του τεχνικού τιμ.

Ο νεαρός κιπερ, συμμετείχε σε κάποιο πρόγραμμα ασκήσεων, υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Λάππα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στην πρώτη του απόπειρα να προπονηθεί με τους «μεγάλους».

Σχετικά με την προετοιμασία των νέων του τριφυλλιού, οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στο Βελβεντό Κοζάνης από τις 4 Αυγούστου έως τις 13 και εκεί θα δώσουν και τέσσερα φιλικά προετοιμασίας. Οι αντίπαλοι πλην του Ηρακλή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, κάτι που αναμένεται να διευθετηθεί τις επόμενες ημέρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ