Ακαδημίες

Ξεκίνησε προπονήσεις με τους νέους ο Ευαγγέλου

Προπονήσεις με την Κ20 του τριφυλλιού, ξεκίνησε ο νεαρός αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου. Τέσσερα φιλικά θα δώσουν οι πράσινοι στο Βελβεντό.

Στην Κ20 του τριφυλλιού, ενσωματώθηκε από την Παρασκευή (24/07), ο νεαρός αμυντικός Στέφανος Ευαγγέλου. Ο τέως αμυντικός του Πανιωνίου παράλληλα, ξεκίνησε και προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θ’ ακολουθήσει την αποστολή στο Βελβεντό Κοζάνης για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Σε αντίθεση με τον νεαρό αμυντικό, στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας συμμετείχε ο νεαρός τερματοφύλακας, Σωκράτης Βασίλας, μετά από απόφαση των ανθρώπων του τεχνικού τιμ.

Ο νεαρός κιπερ, συμμετείχε σε κάποιο πρόγραμμα ασκήσεων, υπό τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Λάππα, αφήνοντας καλές εντυπώσεις στην πρώτη του απόπειρα να προπονηθεί με τους «μεγάλους».

Σχετικά με την προετοιμασία των νέων του τριφυλλιού, οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στο Βελβεντό Κοζάνης από τις 4 Αυγούστου έως τις 13 και εκεί θα δώσουν και τέσσερα φιλικά προετοιμασίας. Οι αντίπαλοι πλην του Ηρακλή δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί, κάτι που αναμένεται να διευθετηθεί τις επόμενες ημέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Exit mobile version