ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Παρά το γεγονός πως η Εθνική Εφήβων, χρειάζεται τρείς νίκες σε ισάριθμα ματς, μπορεί να καταφέρει να περάσει στους «8» του Ευρωμπάσκετ, όπως τόνισε ο άσος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

«Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Η ήττα της Ελλάδας από τη Βοσνία (60-59) την έφερε σε μειονεκτική θέση, ωστόσο με τρεις νίκες, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μπορεί να φτάσει στα προημιτελικά. Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, αναγνωρίζει τις δυσκολίες, ωστόσο τονίζει, πως η ομάδα έχει την ποιότητα να το καταφέρει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:

«Συνεχίζουμε, αλλά με μειονέκτημα. Πρέπει να κερδίσουμε και τα τρία παιχνίδια για να περάσουμε στους οκτώ. Θα είναι δύσκολο, αλλά ελπίζω να τα καταφέρουμε. Πρέπει να είμαστε πιο ψύχραιμοι. Όπως με την Λιθουανία έτσι και με την Βοσνία δεν ήμασταν, χάσαμε μπάλες, κάναμε κακές επιλογές. Θεωρώ πως πρέπει να παίξουμε με μυαλό και να το χαρούμε.

Ελπίζω πως θα μπορέσουμε να αφήσουμε πίσω μας όλα όσα έγιναν μέχρι τώρα. Θα είναι δύσκολο να το διαχειριστούμε, είμαστε 18 ετών, αλλά έχουμε εμπειρίες  ώστε να επανέλθουμε από μια τέτοια κατάσταση. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Άλλωστε όλα τα παιδιά παίζουν σε υψηλό επίπεδο.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 47.286 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Εγώ είδα να γίνεται φάουλ στον Σκουλίδα, αλλά δεν χρειάζεται να σταθούμε σε αυτό. Και στο παιχνίδι με την Λιθουανία υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις και σήμερα το ίδιο… Έτσι είναι το μπάσκετ, θα σε αδικήσουν και οι διαιτητές από κει και πέρα πρέπει να παίξεις σκληρά για να φέρεις τον αγώνα στα μέτρα σου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...