ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Στην έκτη θέση η Λεβεντάκη

Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού, Έλενα Λεβεντάκη, κατέκτησε την 6η θέση στον τελικό των 5.000 μέτρων.

Στην έκτη θέση η Λεβεντάκη

Στην τελευταία μέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, η «πράσινη» Έλενα Λεβεντάκη κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 5.000 μέτρων.

Μετά την Μαρούδα και το μετάλλιο που κατέκτησε, ήρθε η σειρά της Λεβεντάκη να πραγματοποιήσει μια εξαιρετική επίδοση, χαρίζοντας βαθμούς στον Παναθηναϊκό. Με χρόνο 18:01:72, η αθλήτρια του «τριφυλλιού» βρέθηκε στην 6η θέση, με την πρώτη να κατακτά η Καρακατσάνη του ΓΣ Τρικάλων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.