ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Νομικού: «Χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟ»

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της 22χρονης Μαρίας Νομικού.

Νομικού: «Χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον ΠΑΟ»

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη:

«Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει την απόκτηση της διεθνούς Ελληνίδας διαγώνιας/ακραίας, Μαρίας Νομικού (ημ. γεν. 30/3/93, ύψος 1.90) η οποία υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα συν ένα χρόνο με το τριφύλλι.

Η διεθνής άσος γεμάτη εμπειρίες από την παρουσία της στην Ιταλία τα τελευταία χρόνια σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό επίπεδο αφού πέρασε από τη Νοβάρα, την Κορτέζε και τη Μόντσα επιστρέφει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού».

 Από τη Λαμία, όπου βρίσκεται για τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, η νεοαποκτηθείσα «πράσινη» ανέφερε στις πρώτες της δηλώσεις:

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό μια ομάδα με υψηλούς στόχους, που θέλω να τη βοηθήσω να τους καταφέρει. Για καθαρά προσωπικούς λόγους αποφάσισα να γυρίσω στην Ελλάδα και πιστεύω έκανα μια καλή επιλογή φέτος να αγωνιστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Είναι μεγάλη μου τιμή και πλέον όλα θα φανούν στην πορεία μέσα στο γήπεδο, εκεί όπου θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Πραγματικά ανυπομονώ για την αγωνιστική σεζόν που έρχεται».

Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Παναθηναϊκός: Που θα δείτε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό 1.072 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.