ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην προπόνηση ο Αλαφούζος (Pics)

Στην τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού» ενόψει της αναμέτρησης με την Μπριζ, έδωσε το «παρών» ο Γιάννης Αλαφούζος που είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Στην προπόνηση ο Αλαφούζος (Pics)

Να δείξει πως είναι κοντά στην ομάδα θέλησε να δείξει για ακόμα μια φορά ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος που παρακολούθησε από κοντά την τελευταία προπόνηση του «τριφυλλιού.

Ο ισχυρός άντρας της «πράσινης» ΠΑΕ, συνηθίζει πριν από κρίσιμες αναμετρήσεις των «πρασίνων» να βρίσκεται κοντά στην ομάδα, ενώ είχε και συνομιλία με τα στελέχη του τμήματος.

Παράλληλα, παρακολούθησε και την πορεία των εργασιών που λαμβάνουν χώρα αυτές τις ημέρες στο ιστορικό γήπεδο, όπως έκανε και στο προ ημερών φιλικό ματς με την Ουντινέζε.

Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα
Παναθηναϊκός: H επικρατέστερη ενδεκάδα στην Τούμπα 8.779 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
Γιάννης Αλαφούζος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.