ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με 150 υποστηρικτές η Μπριζ

150 οπαδοί της Μπριζ θα βρεθούν στις εξέδρες του «Απ. Νικολαΐδης», παρά τις αρχικές προβλέψεις που έκαναν λόγο για παρουσία 1500.

Με 150 υποστηρικτές η Μπριζ

Οι αρχικές προβλέψεις των Βέλγων ήθελαν περίπου 1500 οπαδούς της ομάδας να ταξιδεύουν για την Ελλάδα και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, όμως 150 μόνο θα έρθουν για να συμπαρασταθούν στην ομάδα τους.

Οι φίλοι της Μπριζ, θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 του ιστορικού γηπέδου, ενώ μαζί τους θα έχουν ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς σε παλιότερα ταξίδια τους έχουν δημιουργήσει εντάσεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.