Ποδόσφαιρο

Για το πρώτο βήμα στο καμίνι…

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί την Κλαμπ Μπριζ (21:00, Panathinaikos24.gr, OTE SPORT1) στη κατάμεστη Λεωφόρο για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στα προκριματικά του Champions League.

Με τον Γιάννη Αναστασίου να έχει καταλήξει στο 4-2-3-1, οι πράσινοι είναι έτοιμοι για τον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν.

Ο Λουκ Στιλ θα πάρει θέση κάτω από τα δοκάρια, έχοντας ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σάντσεθ, Ταυλαρίδη. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Βέμερ και στο αριστερό ο Πράνιτς. Οι κεντρικοί χαφ θα είναι ο Κουτρουμπής με τον Ζέκα, έχοντας στα πλάγια τους Καρέλη, Ατζαγκούν ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μάρκους Μπεργκ θα είναι ο Νίνης.

Συνολικά η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Πράνιτς, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Νίνης, Λουντ, Καλτσάς και Σάντσεθ.

Η Λεωφόρος όπως είναι γνωστό θα είναι… καμίνι λόγω ατμόσφαιρας που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού. Μπορεί να βρισκόμαστε στην 28η Ιουλίου αλλά ο πράσινος κόσμος έχει δίψα για ποδόσφαιρο και πρόκριση.

Από την άλλη πλευρά, η Κλαμπ Μπριζ έχοντας αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί στο «Απόστολος Νικολαϊδης» με σύστημα 4-2-3-1 και τους: Μπρουσέζ στην εστία, αμυντικό δίδυμο τους Μέχελε – Ντενσβίλ. Δεξί μπακ τον Ντε Μποκ και αριστερό τον Μπομπό. Κεντρικά χαφ θα είναι ο Σίμονς με τον Βόρμερ και μπροστά τους οι Ουλάρε (αριστερά), Ντιαμπί (δεξιά), Βάσκεθ (στον άξονα) και στην κορυφή της επίθεσης ο Ντε Σουτέρ.

Exit mobile version