ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Καλέντζου: «Μόνο Παναθηναϊκός»

Η αρχηγός των Πρασίνων, Τούλα Καλέντζου μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, εκφράζοντας την ευχαρίστηση της για την εξέλιξη που είχαν οι διαπραγματεύσεις της με τη διοίκηση του συλλόγου.

Καλέντζου: «Μόνο Παναθηναϊκός»

Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή τελικά. Ένα συμπέρασμα, που ισχύει και στην περίπτωση της Τούλας Καλέντζου, καθώς τα τελευταία χρόνια αποτελεί «σημαία» για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Και σίγουρα αυτό, μας αποκαλύπτει από μόνο του, την αγάπη που τρέφει η «καπιτάνο» του τριφυλλιού για τον σύλλογο, η οποία δηλώνει Παναθηναϊκός και αυτό αποτελεί σήμα κατατεθέν στις αποφάσεις της αναφορικά με την μπασκετική της καριέρα.

Η αρχηγός των πρασίνων, Τούλα Καλέντζου μίλησε αποκλειστικά στο panathinaikos24.gr, εκφράζοντας την ευχαρίστηση της για την εξέλιξη που είχαν οι διαπραγματεύσεις της με τη διοίκηση του συλλόγου.

Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού
Ολικό rebuilding: Αλλάζουν και 4 ξένοι του Παναθηναϊκού 2.075 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όσο για τη… σύγχυση που επικράτησε το διάστημα, όπου η παραμονή της στο τριφύλλι δεν είχε ξεκαθαρίσει ακόμη, η 37χρονη γκαρντ αποκάλυψε τον λόγο που καθυστέρησαν οι διαπραγματεύσεις.

Παράλληλα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην στήριξη του κόσμου, στο γεγονός πως φέτος το… μενού θα περιλαμβάνει και το ντέρμπι των «αιωνίων», αλλά και στους στόχους της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά η συνέντευξη της Τούλας Καλέντζου στο panathinaikos24.gr:

-Χωρίς καμία αμφιβολία αποτελείς τη “σημαία” του Παναθηναϊκού και η ανανέωση του συμβολαίου σου, έφερε χαρά στις τάξεις του Παναθηναϊκού και προφανώς και στον κόσμο…

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη γι αυτή την εξέλιξη. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που ανήκω στην ομάδα που αγαπάω. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και το γεγονός που είμαι και εγώ μέλος σε αυτή την μεγάλη οικογένεια, νιώθω πολύ τυχερή».

-Ωστόσο μέχρι να ανακοινωθεί η ανανέωση του συμβολαίου σου στον Παναθηναϊκό, υπήρξε μία μικρή “σύγχυση”…

«Επειδή “ακούστηκαν” αρκετές θεωρίες σχετικά με το μέλλον μου στον Παναθηναϊκό, ήμουν σε ένα επίπεδο πολύ κοντά στο να σταματήσω. Το “ναι” ή το “όχι”, ήταν δηλαδή πάρα πολύ κοντά και ο λόγος ήταν καθαρά και μόνο προσωπικός. Δεν έχω κανένα παράπονο από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού. Η διοίκηση και ο προπονητής από την πλευρά τους, μου έδωσαν χρόνο και δεν με πίεσαν καθόλου και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για την στάση που κράτησαν. Από εκεί και πέρα στην απόφαση μου λειτούργησα συναισθηματικά παρά με την λογική. Εύχομαι να πάνε όλα καλά τη νέα χρονιά που ακολουθεί».

-Πως σου φαίνεται το γεγονός ότι πέρυσι είχατε αντίπαλο το Ελληνικό και φέτος θα έχετε τον Ολυμπιακό;

«Σίγουρα από μόνο του αυτό το παιχνίδι προκαλεί ενδιαφέρον. Νομίζω από μόνα τους τα παιχνίδια ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, προκαλούν τεράστια βαρύτητα. Σε αυτές τις αναμετρήσεις δεν έχει σημασία το ρόστερ. Αποτελούν ανέκαθεν σπουδαίες αναμετρήσεις. Πλέον, ντέρμπι των αιωνίων θα έχουμε και στο γυναικείο μπάσκετ και εύχομαι να κυλήσουν όλα πολύ καλά».

-Ποια η γνώμη σου για τη φετινή μεταγραφική ενίσχυση;

«Ο προπονητής μας κινήθηκε πολύ σωστά, έκανε κάποιες διαρθρωτικές κινήσεις. Έβαλε κάποιες “πινελιές”, προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμη την φετινή αγωνιστική περίοδο. Επίσης, η επιστροφή της Ιωάννας Δίελας μετά από τραυματισμό, αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός».

-Στόχος του Παναθηναϊκού;

«Πέρυσι η ομάδα κράτησε χαμηλούς τόνους και η γραμμή που ακολούθησε, ήταν στο να σημειώσουμε μία εξαιρετική πορεία. Μην ξεχνάμε ότι φτάσαμε ένα “πόντο”, πριν από το πρωτάθλημα. Στο ίδιο μοτίβο θα κινηθούμε και τη νέα αγωνιστική χρονιά, κοιτώντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, που από μόνοι τους οι στόχοι είναι υψηλοί. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, προκειμένου να φτάσουμε την ομάδα μας ακόμη πιο ψηλά».

-Νομίζω ότι άπαντες αναγνωρίζουμε τη δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη. Πες μου δύο λόγια…

«Οι άνθρωποι αυτοί έχουν κάνει μία τεράστια προσπάθεια, είναι άξιοι συγχαρητηρίων. Ο σύλλογος αντιμετώπιζε κάποιες δυσκολίες, όπου χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους ξεπεράστηκαν σε κάποιο βαθμό. Θα έλεγα ότι μπήκε το νερό στο “αυλάκι” . Έβαλαν τον σύλλογο σε μία σειρά. Θέλω να πιστεύω και το εύχομαι παράλληλα, πως μελλοντικά αυτή η προσπάθεια θα δικαιωθεί. Υπάρχουν ήδη καλά αποτελέσματα».

-Η στήριξη του κόσμου την χρονιά που μας πέρασε, χωρίς καμία αμφιβολία ήταν έντονη…

«Ο κόσμος φέτος θα είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα. Όπως είπα και πριν, πέρυσι φτάσαμε ένα “πόντο ” πριν το πρωτάθλημα. Θα έλεγα ότι αυτό μας έχει “θυμώσει ” και θα επιδιώξουμε το κάτι παραπάνω. Ο κόσμος θα είναι δίπλα μας και ειδικά φέτος, που θα έχουμε και τα παιχνίδια των αιωνίων. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την στήριξη του».

-Αφού ολοκληρώσεις την μπασκετική σου καριέρα, θα ήθελες να συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό από άλλο “πόστο”;

«Αν και μιλάμε υποθετικά, σίγουρα θα αποδεχόμουν μία τέτοια πρόταση. Είμαι Παναθηναϊκός και δεν το έχω κρύψει ποτέ αυτό. Η μισή μου μπασκετική ζωή είναι στον Παναθηναϊκό. Αυτό τον σύλλογο τον αγαπάω και αν μου προταθεί μία τέτοια πρόταση, η απάντηση μου θα είναι θετική».

-Είχες στο παρελθόν “κρούσεις” από άλλες ομάδες και αν ναι, είχες επηρεαστεί;

«Με καλύπτει απόλυτα ο Παναθηναϊκός και έχοντας αυτό ως δεδομένο, δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό να φύγω από την ομάδα. H μισή μου μπασκετική ζωή ανήκει σε ένα πολύ μεγάλο σύλλογο και αυτό με τιμάει ιδιαίτερα. Μόνο Παναθηναϊκός, τίποτα λιγότερο».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.