ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σε ποιες ομάδες στέλνει τους οκτώ πρώτους δανεικούς ο Ολυμπιακός

Οκτώ ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού φεύγουν -σε πρώτη φάση- «δανεικοί» και ο έγκυρος και έμπειρος αναλυτής, Γιάννης Αυλακιώτης, αποκαλύπτει στο SDNA τους επόμενους προορισμούς τους! Απολαύστε υπεύθυνα!

Σε ποιες ομάδες στέλνει τους οκτώ πρώτους δανεικούς ο Ολυμπιακός

Ο νέος πλανήτης που ανακάλυψε η Nasa δίνει την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να δώσει δανεικούς και στο διάστημα. Στη γη οι ομάδες τελείωσαν.

«Οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται» λέει ο σοφός λαός και έχει απόλυτο δύσκολο. Γι’ αυτό και ‘γω σήμερα για να τιμήσω τη φιλία μου με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, αποφάσισα να του κάνω ένα μεγάλο δώρο. Επειδή του έχει επιβληθεί αυτή η καταραμένη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και δυσκολεύεται να τα προλάβει όλα (μεταγραφές, παπόρια, παρουσία δυο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του) θα τον βοηθήσω σε ένα πολύ σημαντικό θέμα: Των δανεικών.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.