ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Green...ιάρα

Πάμε σαν άλλοτε…

Και να ‘μαστε πάλι εδώ καλοκαίρι, ζέστη κουφόβραση, λιοπύρι, καύσων που έλεγε κι ο Μουστάκας στο ροζ γάτο κι εμείς έτοιμοι και δυνατοί για άλλο ένα ξεκίνημα ευρωπαϊκό με πολλές περισσότερες πιθανότητες για κάτι καλό. Γράφει η Green...ιάρα.

Τρία χρόνια τον χτίζουμε αυτόν τον κορμό, νομίζω ήρθε η ώρα για την απόσβεση. Μπορεί να έχουμε τις απουσίες μας, άλλα με την ομάδα μας πιο δεμένη από ποτέ, με τον κόσμο μας διψασμένο, αιώνια πιστό και πάρων στις κερκίδες αψηφώντας τις δυσκολίες του φετινού καλοκαιριού όλα θα πάνε καλά. Σύμμαχός μας και τα λίγο πιο φτηνά διαρκείας που μας άνοιξαν την όρεξη και με τους νέους παίχτες μας και με την ευρωπαϊκή γκλαμουριά που μόνο εμείς αποδεδειγμένα οι Παναθηναϊκοί έχουμε σήμερα πάμε να ξανά κουνήσουμε το σεντόνι!

Μπορεί η Μπριζ να είναι ένας κακός δαίμονας, με τις απουσίες της κι αυτή που εμένα με φοβίζουν περισσότερο από το να ήταν όλοι στις επάλξεις. Άλλωστε είναι κακό πράγμα η υποτίμηση ( βλέπε ευρώ – δραχμή) αλλά και πάλι πιστεύω πως φέτος Ναι είμαστε έτοιμοι και είμαστε φτιαγμένοι με όλα τα υλικά για να είμαστε ένα καλό σύνολο! Και ας μην παίζει ο Εσιέν, η μεγάλη μεταγραφή μας, γιατί θα επαναλάβω είμαστε ένα καλό σύνολο, μια ομάδα μια γροθιά!

Μην είναι βόας; Μην είναι κροταλίας; PUMA είναι και είναι τριετίας! Νέες φανέλες, νέα όνειρα, νέα πορεία. Όλα για καλό Πανάθα μου! Και σε αυτούς που σε πρόδωσαν, που φίλησαν σαν άλλος Ιούδας το τριφύλλι, κάποιους που τόλμησαν να ξεστομίσουν το «αιώνια πιστός» και μόλις είδαν € την έκαναν χωρίς δεύτερη σκέψη, μόνο να αδιαφορείς, γιατί είναι μικρή η Επίδαυρος και οι τραγικοί πολλοί!

Ας βάλουμε λοιπόν τα ευρωπαϊκά μας ρούχα και ας απολαύσουμε σε λίγες μόνο ώρες τον ευρωπαϊκό Παναθηναϊκό μας, τον Νίνη, τον Μπεργκ, τον Κουτρούμπαρο τον Στιλ, τον Ζέκα, τον Καρέλη και τα άλλα παιδιά. Δύναμη σου οι οπαδοί σου…

HIGHLIGHTS

READ MORE

close