ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καρέλης: «Στο Βέλγιο όπως στο… Β΄ ημίχρονο»

Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιαστεί στο Βέλγιο, όπως έπαιξε απόψε στο Β΄ μέρος του ματς, σύμφωνα με τον Νίκο Καρέλη. Τι είπε στον Μπεργκ όταν εκείνος έχασε το πέναλτι.

Καρέλης: «Στο Βέλγιο όπως στο… Β΄ ημίχρονο»

Ο Νίκος Καρέλης «λύτρωσε» τον Παναθηναϊκό με το γκολ που πέτυχε, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του δεν μπήκαν δυνατά, ωστόσο κατάφεραν να πάρουν μια πολύ σημαντική νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Καρέλη στον ΟΤΕ TV:

Για την εικόνα του ματς:

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.497 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Δεν μπήκαμε δυναμικά στο α’ ημίχρονο. Δεν ήμασταν αποφασιστικοί και έπρεπε να έχουμε καλύτερη αμυντική λειτουργία. Πήραμε όμως τη νίκη και τώρα πρέπει να κρατήσουμε το «μηδέν» στον δεύτερο αγώνα στο Βέλγιο».

Για το τι είπαν οι συμπαίκτες του στον Μπεργκ μετά το χαμένο πέναλτι:

«Του είπαμε ότι πρέπει να συνεχίζουμε και δεν πειράζει. Δεν μπαίνουν όλα τα πέναλτι. Ο Μπεργκ είναι επαγγελματίας και το έδειξε. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν και τα κατάφεραν να φτάσουμε στη νίκη. Συγχαρητήρια σε όλους». Για το τι του είπε ο Μπρουζές πριν από την εκτέλεση του πέναλτι:

«Δεν άκουσα τίποτα. Κοιτούσα μόνο την μπάλα και τον στόχο μου».

Για τον αγώνα στο Βέλγιο: 

«Πρέπει στο Βέλγιο να έχουμε την ίδια εικόνα που είχαμε σήμερα στο β΄ ημίχρονο. Πρέπει να μπούμε δυναμικά και συγκεντρωμένοι και οπωσδήποτε να μην δεχθούμε γκολ. Αν κατά τη διάρκεια του αγώνα μάλιστα βρούμε τις ευκαιρίες, γιατί όχι να σκοράρουμε».

Για τον κόσμο:

«Ο κόσμος ήταν φανταστικός. Μας στήριξε πάρα πολύ. Και όλοι οι παίκτες ήταν πολύ καλοί. Συγχαρητήρια σε όλους».

Για το πού αφιερώνει το γκολ:

«Στην οικογένεια μου και στην κοπέλα μου».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.