ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κι άλλος νεκρός για το Noor 1!

Το ένα μετά το άλλο κλείνουν τα στόματα για την πολύκροτη υπόθεση του «Νοοr 1», καθώς βρέθηκε στην Κωνσταντινούπολη κι άλλος νεκρός, Ιρανός καταζητούμενος για το πλοίο με τους δύο τόνους ηρωίνης.

Κι άλλος νεκρός για το Noor 1!

Πριν λίγες μέρες είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του προφυλακισμένου Τούρκου παραπληγικού στην Αθήνα, που είχε άμεση σχέση με το ναρκοπλοίο -για το οποίο έχει ήδη προφυλακιστεί και το πρώην στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αιμίλιος Κοτσώνης- γνωρίζοντας από πρώτο χέρι πράγματα και καταστάσεις. Οι τελευταίες εξελίξεις όμως θέλουν ακόμα ένα βασικό εμπλεκόμενο να πέφτει νεκρός από σφαίρες στην Κωνσταντινούπολη! Πρόκειται για τον Ιρανό με το όνομα Αχμέντ Σα…, όπως αναφέρει η «Espresso».

Οι αστυνομικές αρχές ζήτησαν πρόσφατα ενημέρωσε από τις αντίστοιχες τουρκικές για τον συγκεκριμένο άνθρωπο, που ήταν καταζητούμενος για την υπόθεση του πλοίου της ηρωίνης, αλλά είχε καταφέρει να διαφύγει όταν έγιναν οι συλλήψεις στην Ελλάδα κι εξαρθρώθηκε το καρτέλ. Η έκπληξη των Ελλήνων αστυνομικών ήταν τεράστια όταν ενημερώθηκαν από σύνδεσμό τους στην τουρκική αστυνομία ότι είχε δολοφονηθεί με πυροβολισμούς πριν από περίπου τρεις μήνες και μάλιστα είχε βρεθεί νεκρός σε κακόφημο ξενοδοχείο της Πόλης!

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.