ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Να μην κάνουμε τα περσινά λάθη…»

Ο Στέφανος Κοτσόλης στάθηκε στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν πρέπει να επαναλάβει τα περσινά λάθη και να προκριθεί, ενώ ανέφερε τι συνέβη στη φάση του γκολ και την ασυνεννοησία μεταξύ του ίδιου και του Βέμερ.

Κοτσόλης: «Να μην κάνουμε τα περσινά λάθη…»

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Κοτσόλης:

«Τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, έχουμε δύσκολο έργο στο δεύτερο ματς. Ήταν δύσκολο αν σκεφτεί κανείς πως μείναμε πίσω στο σκορ και αποβλήθηκε ο Σάντσεθ».

Για τη φάση του γκολ:

«Ήταν λάθος επικοινωνία, είναι πολλοί νέοι παίκτες στην άμυνα φώναξα διώξε την μπάλα, ο Bέμερ κατάλαβε πως θα έβγαινα… αλλά συμβαίνουν αυτά».

Για την απόκρουσή του:

«Έχω δουλέψει τα τελευταία χρόνια σε αυτές τις φάσεις γιατί παλιά είχα αδυναμία. Αντίστοιχο με την απόκρουσή μου για παράδειγμα είναι τα δέκα τάκλιν του Ζέκα στην μπάλα, όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 21.836 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο:

«Στο δεύτερο ημίχρονο η τακτική μας συμπεριφορά ήταν τέλεια εύχομαι να μην κάνουμε τα λάθη που κάναμε πέρσι και να βρεθούμε στην Ευρώπη».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.