ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστολή-βόμβα στον ανακριτή για Μαρινάκη!

Νέα διάσταση στους περιοριστικούς όρους της ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι πιθανό να δώσει η επιστολή προς τον ανακριτή διαφθοράς.

Επιστολή-βόμβα στον ανακριτή για Μαρινάκη!

Πιο συγκεκριμένα, η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στέλνει ερώτημα προς τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ώστε να διευκρινιστεί ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και να επιληφθεί για το αν ο Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό.

Η αναφορά του Δημήτρη Μελισσανίδη την Τρίτη (28/7) ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό παρά τον περιοριστικό όρο που του έχει επιβληθεί και που του απαγορεύει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο, κινητοποίησε την Επιτροπή η οποία προχωρεί σε συγκεκριμένες ενέργειες.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.