ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Κερδίζει η Στεάουα, ανάπαυλα χωρίς νικητή στη Φινλανδία

Ολοκληρώνονται σήμερα τα πρώτα παιχνίδια για τον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δύο ενδιαφέρουσες επιλογές. Η τετράδα των σημερινών μας προτάσεων συντίθεται, επίσης, από δύο επιλογές από το Κύπελλο Κολομβίας.

Κερδίζει η Στεάουα, ανάπαυλα χωρίς νικητή στη Φινλανδία

Ολοκληρώνονται σήμερα τα πρώτα παιχνίδια για τον 3ο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε δύο ενδιαφέρουσες επιλογές. Η τετράδα των σημερινών μας προτάσεων συντίθεται, επίσης, από δύο επιλογές από το Κύπελλο Κολομβίας.

Κυρίαρχη η Στεάουα

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις με τον “Άσσο” της Στεάουα επί της Παρτιζάν σε απόδοση 2.22. Υπενθυμίζουμε ότι το ματς θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών. Αν και θεωρητικά είχε εύκολο έργο κόντρα στην Τρέντσιν στον 2ο προκριματικό γύρο, η Στεάουα τα βρήκε τελικά σκούρα κόντρα στους Σλοβάκους. Κατάφερε στον πρώτο αγώνα να αποδράσει με το διπλό (0-2) από την έδρα της Τρέντσιν, ωστόσο, ο επαναληπτικός εξελίχθηκε σε… θρίλερ με την Στεάουα να γνωρίζει την ήττα με 2-3. Καλείται φυσικά να επιδείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο κόντρα στην Παρτιζάν με τον βαθμό δυσκολίας να έχει ανέβει, γνωρίζοντας παράλληλα, πως τα λάθη δεν συγχωρούνται. Χωρίς να αντιμετωπίσει καμία δυσκολία κόντρα στην Ντίλα, η Παρτιζάν απέδειξε στον αγωνιστικό χώρο πως ήταν το φαβορί του ζευγαριού και με δυο νίκες (1-0, 0-2), τσέκαρε το εισιτήριο για τον 3ο γύρο. Ξεκίνησε εντυπωσιακά την φετινή σεζόν έχοντας κάνει το «4Χ4» στα πρώτα τέσσερα επίσημα παιχνίδια της, όπου σε κανένα εξ αυτών δεν παραβιάστηκε η εστία της. Στο σερβικό πρωτάθλημα μετά το πέρασμα δυο αγωνιστικών βρίσκεται στην 2η θέση, μετρώντας δυο νίκες κόντρα σε Μέταλακ (4-0) και Γιαγκόντινα (6-0). Θεωρούμε, πάντως, ότι οι Ρουμάνοι θα βρουν σήμερα το δρόμο για τη νίκη.

Χ ημίχρονο στο Ελσίνκι

Συνεχίζουμε με το “Χ ημίχρονο” στην αναμέτρηση της Ελσίνκι με την Αστάνα, σε απόδοση 2.05. Χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα κόντρα στην Βέντσπιλς στον 2ο προκριματικό γύρο, η Ελσίνκι, τσέκαρε εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση, πετυχαίνοντας δυο νίκες κόντρα στους Λετονούς (1-3, 1-0). Η πρωταθλήτρια Φινλανδίας τα έξι τελευταία χρόνια βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση μιας και η Βεϊκαουσλίγκα βρίσκεται στην 22η αγωνιστική, με την Ελσίνκι να είναι στην κορυφή και στο +2 από την 2η Ροβανιέμι. Η παρθενική της εμφάνιση στην διοργάνωση στέφθηκε με επιτυχία, με την Αστάνα να πετάει εκτός συνέχειας την Μάριμπορ, τσεκάροντας έτσι την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Γνώρισε στο πρώτο παιχνίδι την ήττα με 1-0 στην Σλοβενία, ενώ κατάφερε να κάνει την ανατροπή στον επαναληπτικό επικρατώντας της με 3-1. Κατέκτησε πέρσι για πρώτη φορά στην ιστορία της το πρωτάθλημα στο Καζακστάν, ενώ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση και στο -1 από την Καϊράτ Αλμάτι μετά το πέρασμα 22 αγωνιστικών. Διαθέτει ενθουσιασμό, ενώ έχει την ψυχολογία στα ύψη μετά την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο, με την Αστάνα να είναι έτοιμη να παλέψει για κάτι καλό και κόντρα στην πιο έμπειρη Ελσίνκι.

Δε χάνει η Τσίκο

Μετακινούμαστε στο Κύπελλο Κολομβίας, προτείνοντας αρχικά το 1Χ της Τσίκο επί της Ντεπορτίβο Κάλι σε απόδοση 2.29. Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο ματς η Ντεπορτίβο Κάλι επικράτησε με 2-0. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Τσίκο, η οποία δέχεται την μια «σφαλιάρα» μετά την άλλη τόσο στο Κύπελλο όσο και στο πρωτάθλημα. Γνώρισε στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Κάλι την ήττα με 2-0 και πλέον καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Η Ντεπορτίβο Κάλι έκανε το καθήκον της στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Τσίκο επικρατώντας της χάρη στα δυο τέρματα του Μπόρε στο 51’ και στο 73’ με 2-0 και ψάχνει σήμερα ένα γρήγορο τέρμα προκειμένου, να καθαρίσει την πρόκριση. Ακολούθησαν οι νίκες στο πρωτάθλημα κόντρα σε Λα Εκιδάδ (1-2) και Ουνιαουτόνομα (5-1), με το μόνο «μελανό» σημείο της Κάλι την φετινή σεζόν να είναι η ήττα της πρεμιέρας με 0-1 από την Τζαγκουάρες. Πιστεύουμε ότι η Τσίκο θα καταβάλλει μία σημαντική προσπάθεια για την ανατροπή της εις βάρος της κατάστασης.

Προβάδισμα η Πατριότας

Τέλος προτείνουμε το Χ2 της Πατριότας επί της Ντεπόρτες Τολίμα σε απόδοση 1.98. Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Κολομβίας έχει η Τολίμα, η οποία κατάφερε να αποδράσει στον πρώτο αγώνα με το διπλό (1-2) από την έδρα της Μπογιάκα. Δεν κατάφερε πάντως να πετύχει ανάλογες εμφανίσεις και στο πρωτάθλημα, όπου μετά το πέρασμα δυο αγωνιστικών μετράει δυο ήττες από Ενβιγκάδο (0-2) και Σάντα Φε (0-1), με την αμυντική της λειτουργία να είναι επιρρεπής στο λάθος. Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται σήμερα η Πατριότας, η οποία καλείται να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 του πρώτου αγώνα, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ρισκάρει σήμερα ο τεχνικός Ριβέρα ο οποίος θα παρατάξει μια ενδεκάδα με επιθετικούς προσανατολισμούς, με στόχο φυσικά το γρήγορο γκολ. Στο πρωτάθλημα μετά την νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Ουίλα (0-2), δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από την Κουκουτά.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE