ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Ψυχίατρος

Τι Λεωφόρος ήταν αυτή ρε μάγκες!

Ο "Ψυχίατρος" υποκλίνεται στον κόσμο του Παναθηναϊκού και γράφει για την ατμόσφαιρα που έζησε στο ματς με την Μπριζ, που θύμισε άλλες εποχές.

Τι Λεωφόρος ήταν αυτή ρε μάγκες!

Να κάθεσαι με την οικογένεια στις παραλίες της Κέρκυρας και να παίρνεις την απόφαση να φύγεις για μια μόνο ημέρα, αφήνοντας πίσω γυναίκα και παιδιά. Οι λόγοι, προφανείς. Θες να πάρεις τη δόση σου. Να δεις πράσινο χρώμα, να πάρεις… μυρωδιά Λεωφόρου και Θύρας 13. Ε, αυτό που έγινε την Τρίτη, είχα χρόνια να το δω. Σας το ορκίζομαι! Πηγαίνω στον Παναθηναϊκό από τα μέσα της δεκαετίας του ’80 και τέτοιο πράγμα είχα χρόνια να νιώσω!

Από την αρχή, το πράγμα φαινόταν. Οι γύρω δρόμοι και τα στενά στου Αμπελόκηπους, παρά τον καύσωνα, είχαν γεμίσει από Παναθηναϊκούς. Παναθηναϊκούς, που το μάτι τους γυάλιζε. Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Εβλεπες στο βλέμμα τους την ένταση, το πάθος, τη δίψα, για να μην πω κάτι άλλο, να μπουν στο γήπεδο και να φωνάξουν για την Πανάθα τους! Κι όταν μπήκαν, έκαναν τη Λεωφόρο, να είναι όπως πρέπει. Την πιο καυτή έδρα της Ευρώπης! Χωρίς καμία αμφιβολία…

Η Θύρα 13 χοροπηδούσε και έδινε τον ρυθμό και το υπόλοιπο γήπεδο ακολουθούσε. Και να σου το “χόρτο” και να σου το “Ελλάς, Ευρώπη” και να σου το “στ’ αστέρια θέλω γήπεδο”. Και η ένταση στα υψηλά volume. Συνθήματα και παλμός απίστευτος, που με έκανε να δακρύσω και πιστέψτε με δεν είμαι ο μόνος.

Τι Λεωφόρος ήταν αυτή ρε μάγκες! Τι γήπεδο, τι κόσμος, τι υγεία, τι πάθος! Τέτοια θέλουμε και μέσα στη χρονιά. Αυτό θα πει “Θύρα 13”, αυτό θα πει Παναθηναϊκός, αυτό θα πει οπαδισμός. Μη σας πω, ότι με αυτό που έζησα, το σκέφτομαι τώρα στα γεράματα να επιστρέψω στο πέταλο… Eviva Θύρα 13! Πάντα τέτοια…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ