ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Η «εξάστερη» ακαδημία και στην Κύπρο

Το Panathinaikos World Basketball Academy, ξεκίνησε ήδη τη λειτουργία του και πλέον έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι ακαδημίες μπάσκετ της Κύπρου.

Η «εξάστερη» ακαδημία και στην Κύπρο

Αναλυτικά:

«ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Ένα όνομα και μια ιστορία γεμάτη από επιτυχίες και τίτλους που τον καθιστούν ως μια από τις μεγαλύτερες μπασκετικές δυνάμεις στον κόσμο. Έξι φορές στέφθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης, κατέκτησε 34 Πρωταθλήματα και 16 Κύπελλα Ελλάδας καθώς και ένα Διηπειρωτικό Κύπελλο! Αναζητώντας τα αστέρια του αύριο, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, μια ομάδα η οποία παραδοσιακά δίνει συνεχώς ευκαιρίες σε νεαρούς καλαθοσφαιριστές, ρίχνει τα « δίκτυα» του σε όλο τον κόσμο μέσω της λειτουργίας του Παγκόσμιου Δικτύου Ακαδημιών Μπάσκετ! Το Panathinaikos World Basketball Academy έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του και σε αυτό δικαίωμα συμμετοχής έχουν και ακαδημίες μπάσκετ από όλες τις πόλεις της Κύπρου.

Στο Δίκτυο θα μπορούν να συμμετάσχουν Ακαδημίες Μπάσκετ οι οποίες πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Μέσα από την λειτουργία του Δικτύου θα εφαρμοστεί ένα Ενιαίο Προπονητικό Πρόγραμμα που σκοπό έχει την αναβάθμιση του επιπέδου του Μπάσκετ στις Συνεργαζόμενες Ακαδημίες, την αξιολόγηση & καταγραφή των αθλητών από την προπονητική ομάδα του Παναθηναϊκού και χρήση αυτής της αξιολόγησης προς όφελος των Ακαδημιών & του Παναθηναϊκού. Οι Ακαδημίες παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία συμμετοχής τους στα εσωτερικά τουρνουά στην Ελλάδα αλλά και των αθλητών τους στα επίσημα tryouts που διεξάγει κάθε χρόνο ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΊΚΟΣ. Η καθοδήγηση της προπονητικής διαδικασίας αλλά και η διαρκής επιμόρφωση των προπονητών του Δικτύου είναι ακόμη λίγα από τα πολλά ωφελήματα που μπορούν να έχουν οι ακαδημίες με την ένταξη τους στο Δίκτυο.

Ένα πρωτοποριακό Online Πρόγραμμα Διαχείρισης των Αθλητών του Δικτύου θα εφαρμόζεται σε όλες τις συνεργαζόμενες ακαδημίες με σκοπό τη σωστή παρακολούθηση και διαρκή αξιολόγηση των αθλητών της κάθε ακαδημίας. Στο Online Πρόγραμμα Διαχείρισης των Αθλητών του Δικτύου θα διατηρείται μια βάση δεδομένων που θα περιλαμβάνει: πλήρη στοιχεία όλων των αθλητών, ranking των αθλητών ανάλογα με την ηλικία και τη θέση τους, Scouting ταλαντούχων αθλητών βάση των καταγεγραμμένων στοιχείων και επιδόσεων τους και απλή διαχείριση του Δικτύου προς πλήρη ενημέρωση των συνεργαζόμενων ακαδημιών, των γονέων και των αθλητών.

Για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στον Υπεύθυνο Ανάπτυξης του Δικτύου στην Κύπρο Τηλέμαχο Αθανασίου στο τηλέφωνο 99 124919. Email επικοινωνίας [email protected]».

Διαβάστε εδώ αναλυτικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...

READ MORE