Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Θα δώσουμε το 100% της ενέργειας για να κερδίσουμε»

Αρκετά διαβασμένη αναμένεται να παραταχθεί η Εθνική Εφήβων κόντρα στη Γαλλία, τόνισε ο νεαρός σέντερ, Γιώργος Παπαγιάννης.

Η Εθνική εφήβων θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Γαλλίας για τον προημιτελικό του Eurobasket και όλοι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είναι προετοιμασμένοι κατάλληλα για την αναμέτρηση. Ο Γιώργος Παπαγιάννης μιλώντας την παραμονή του αγώνα, τόνισε πως έχουν διαβάσει το παιχνίδι του αντιπάλου και ξέρουν τι πρέπει να κάνουν, ώστε να φτάσουν στην επικράτηση

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η Γαλλία είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Έχουμε διαβάσει το παιχνίδι της και ξέρουμε ότι θα πρέπει να δώσουμε το 100% τη ενέργειάς μας για να πάρουμε το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι αυτό θα καθορίσει και τη συνέχεια για εμάς σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι η πιο αθλητική ομάδα στο τουρνουά και πιστεύω ότι το κλειδί θα είναι το παιχνίδι 5 εναντίον 5, το σετ παιχνίδι. Εκεί μπορούμε να «χτυπήσουμε» και να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για την παρουσία του κοινού στο Βόλο, ο 18χρονος είπε: «Πάντα είναι ένας θετικός σύμμαχος για τους παίκτες ο κόσμος. Μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι, μας δίνει κίνητρο παραπάνω και θα χαρούμε να δούμε το γήπεδο γεμάτο και αύριο το βράδυ».

Exit mobile version