ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πρόταση της ημέρας η νίκη της Κλουζ

Η έναρξη της Β’ Γαλλίας σηματοδοτεί την επιστροφή της Στοιχηματικής Παρασκευής στην… κανονικότητα. Σε συνδυασμό με τη Β’ Γερμανίας, την Ιρλανδία και άλλα πολλά πρωταθλήματα καθιστούν το σημερινό μας κουπόνι «γεμάτο» από στοιχηματικές ευκαιρίες.

Πρόταση της ημέρας η νίκη της Κλουζ

Η έναρξη της Β’ Γαλλίας σηματοδοτεί την επιστροφή της Στοιχηματικής Παρασκευής στην… κανονικότητα. Σε συνδυασμό με τη Β’ Γερμανίας, την Ιρλανδία και άλλα πολλά πρωταθλήματα καθιστούν το σημερινό μας κουπόνι «γεμάτο» από στοιχηματικές ευκαιρίες.

Μην ξεχνάτε, επίσης, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα οπαπ, αλλά και για όλα τα τελευταία νέα σχετικά με τις μεταγραφικές εξελίξεις.

Σημείο της ημέρας ο Άσσος της Κλουζ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός με Super Ενισχυμένες Αποδόσεις! 166 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με τον «Άσσο» της Κλουζ κόντρα στην Βολουντάρι σε απόδοση 1.81. Τους έξι βαθμούς της τιμωρίας που της επιβλήθηκε απ’ τη ρουμανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και που την έχουν αναγκάσει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με μεγάλο μειονέκτημα είναι αποφασισμένη να καλύψει γρήγορα η Κλουζ κάτι που το έχει δείξει και στα τρία παιχνίδια της ως τώρα. Πήρε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας απ’ τη Βιτορούλ, επικράτησε με 1-0 εντός της Τιμισοάρα, ενώ την περασμένη αγωνιστική κατάφερε να πάρει το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Στεάουα, όπου μάλιστα είχε προηγηθεί. Ο νέος τεχνικός Φρανσίσκ Ντικάν θέλει να επαναφέρει την ομάδα στον σωστό δρόμο και παρά τις αντιξοότητες που ξεκινάει να την οδηγήσει και πάλι στην Ευρώπη.

Διπλό με DNB η Χαϊντενχάιμ

Μεταφερόμαστε στη Γερμανία όπου έχουμε επιλέξει το «Διπλό» Draw No Bet της Χαϊντενχάιμ με αντίπαλο τη Νυρεμβέργη σε απόδοση 2.75 (Draw No Bet σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας). Τυχερή στάθηκε η Χάιντενχαϊμ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας ποδοσφαίρου της Γερμανίας. Σε μία κακή ποιοτικά αναμέτρηση με αντίπαλο τη Μόναχο 1860 το συγκρότημα του Σμιντ ευτύχησε να σκοράρει με τον Κράους έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση των 90’, παίρνοντας παράλληλα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Φανερά ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα, όχι όμως κι από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της Χάιντενχαϊμ, η οποία ταξιδεύει απόψε στη Νυρεμβέργη για να δώσει μία πολύ δύσκολη αναμέτρηση. Πιστεύουμε όμως πως μπορεί να πάρει κάτι καλό από το σημερινό παιχνίδι.

Με διπλή ευκαιρία η Ντροχέντα

Από την Ιρλανδία έχουμε κρατήσει το 1Χ της Ντροχέντα κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς σε απόδοση 2.75. Με τον βαθμό της ισοπαλίας κατάφερε να φύγει από την έδρα της Λόνγκφορντ η Ντροχέντα, με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες 1-1. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11’, ωστόσο, στο ο Ντάφι στο 69΄κατάφερε να διαμορφώσει το τελικό σκορ. Παρέμεινε έτσι για πέμπτο διαδοχικό παιχνίδι μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας τέσσερις ήττες και μια ισοπαλία. Έχει ρίξει αισθητά την απόδοση της στις τελευταίες αναμετρήσεις, με την Ντροχέντα να καλείται να βάλει άμεσα τέλος στο αρνητικό της σερί. Αγνοεί τη νίκη στην έδρα της στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις της, έχοντας γνωρίσει δυο ήττες και μια ισοπαλία και στόχος της δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει σήμερα στις νίκες.

Παίρνει το τρίποντο η Λέχια Γκτάνσκ

Περνάμε στο Πρωτάθλημα Πολωνίας όπου η Λέχια Γκντανσκ υποδέχεται την Πογκόν Στζέτσιν και εμείς θα επιλέξουμε τον «Άσσο» σε απόδοση 1.88. Με δύο ήττες έχει ξεκινήσει στο πρωτάθλημα Πολωνίας η Λέχια Γκντανσκ χάνοντας με 1-0 εντός έδρας απ’ την Κρακοβία, ενώ την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκε και απ’ τη Λεχ Πόζναν με 2-1 εκτός δεχόμενη γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Την Τετάρτη έδωσε ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι στη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ Γιουβέντους και τα πήγε πολύ καλά κρατώντας μέχρι το 90ο λεπτό όπου δέχτηκε δεύτερο γκολ απ’ τον Μάντζουκιτς χάνοντας τελικά με 2-1. Υποδέχεται την Πογκόν με στόχο τους πρώτους τρεις βαθμούς της, με την αποστολή της να μην έχει προβλήματα απουσιών.

Over 2.5 στη Ρωσία

Στον αγώνα Κούμπαν – Ούφα για το πρωτάθλημα της Ρωσίας επιλέγουμε σε απόδοση 2.38 το Over 2.5. Μετά την απροσδόκητη ήττα της πρεμιέρας με 2-0 εντός έδρας απ’ την Ουράλ, η Κούμπαν αντιμετώπισε την Τέρεκ Γκρόζνυ εκτός και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 32΄, ισοφαρίζοντας με Μελγκαρέχο στο 52΄ φέρνοντας το 1-1. Η ομάδα απ’ το Κράσνονταρ που μπορεί να μην είχε στην αποστολή τον Αρσάβιν, δεν χρησιμοποίησε τον επιθετικό Παβλιουτσένκο, ενώ ο μοναδικός προωθημένος Μπαλντέ έδωσε στο ημίχρονο τη θέση του στον Τλισόφ, κίνηση που δείχνει ότι δεν φάνηκε να πιστεύει στην ανατροπή, μιας και δεν την κυνήγησε με τις επιλογές του τεχνικού Χόχλοφ. Απέναντι στην Ούφα που θα παίξει για την πρώτη της νίκη, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Ραμπιού, αλλά και ο τραυματίας Αρσάβιν.

Ένα πολύ πιο επιθετικό πρόσωπο παρουσιάζει στο ξεκίνημα της χρονιάς η Ούφα σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό, όμως μετά το απόλυτα ικανοποιητικό 2-2 εκτός έδρας με τη Σπαρτάκ Μόσχας, ηττήθηκε 2-1 εντός απ’ τη Ροστόφ με γκολ που δέχτηκε στο 87ο λεπτό. Εμφανίζεται πιο χαλαρή απ’ την περσινή πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη κατηγορία και επιδιώκει να παίξει ποδόσφαιρο ώστε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Για τον αγώνα στο Κράσνονταρ εκτός είναι ο τιμωρημένος Φρίμπονγκ, ενώ δύσκολα θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί και ο τραυματίας Μαρκίνιο.

Δε χάνει η Τρανς Νάρβα

Κλείνουμε με το πρωτάθλημα της Εσθονίας και το 1Χ της Τρανς Νάρβα κόντρα στην Νόμε Κάλιου σε απόδοση 2.63. Πισωγύρισμα αποτέλεσε για την Τρανς Νάρβα η ήττα της περασμένης Παρασκευής από την Ινφονέτ, καθώς πήρε τη σκυτάλη από τα τρίποντα επί των Παρνού (0-1) και Ταρτού Ταμέκα (4-2). Σήμερα υποδέχεται την πρωτοπόρο του πίνακα, την οποία όμως έχει κερδίσει εντός έδρας σε πρότερο σημείο του φετινού πρωταθλήματος. Παράλληλα, έχει συνδυάσει με νίκες τα 4/5 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...