ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρεντόμ: «Πρόεχει η πρόκριση στους ομίλους»

Τι κι αν έχει να αντιμετωπίσει την Μαλίν για το βελγικό Πρωτάθλημα; Το μυαλό όλων στην Μπριζ βρίσκεται στον Παναθηναϊκό και στον αγώνα της Τετάρτης.

Πρεντόμ: «Πρόεχει η πρόκριση στους ομίλους»

Στην αναμέτρηση με τους «πράσινους» επικεντρώθηκε ο Μισέλ Πρεντόμ. Ο τεχνικός της Μπριζ στο πλαίσιο του βελγικού πρωταθλήματος και του αγώνα με την Μαλίν παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Σ’ αυτή, εκτός των άλλων αναφέρθηκε-φυσικά- και στην επικείμενη μάχη της Τετάρτης, τονίζοντας πως βασικός στόχος τους είναι  «να προκριθούν στην φάση των ομίλων».

«Σε κάθε αναμέτρηση θέλουμε να δίνουμε τα πάντα, όμως η διοίκηση έχει ξεκαθαρίσει ότι προέχει η πρόκριση στους ομίλους κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης», είπε ο Πρεντόμ και πρόσθεσε: «Με ρωτάτε αν θα κρατήσω παίκτες εκτός ενδεκάδας στον αγώνα με την Μαλίν; Επαναλαμβάνω, ο βασικός στόχος στην έναρξη της σεζόν είναι να προκριθούμε στην φάση των ομίλων κάποιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης και ξέρουμε ότι αυτό θα το έχουμε πετύχει αν προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...