ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Γερμανοί για Αμπέντ

Στο στόχαστρο της Φορτούνα Ντίσελντορφ βρίσκεται ο Μεχντί Αμπέντ, όπως αναφέρει το περιοδικό «France Football».

Γερμανοί για Αμπέντ

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού, στο στόχαστρο αρκετών γαλλικών συλλόγων βρίσκεται ο Αλγερινός μέσος Μεχντί Αμπέντ, με την τιμή να καθορίζεται στα δύο εκατ. ευρώ. Αυτή όμως που βρίσκεται κοντά στην απόκτησή του δεν είναι γαλλική αλλά γερμανική ομάδα.

Συγκεκριμένα η Φορτούνα Ντίσελντορφ, είναι πιθανότατα η ομάδα που κερδίζει την υπογραφή του νεαρού άσου, καθώς είναι μια ιδανική λύση για εκείνον ώστε να συνεχίσει την καριέρα του, αφού με τη φανέλα της Νιούκαστλ δεν έχει καταφέρει να βρει το χρόνο συμμετοχής που επιθυμούσε.

Παράλληλα, αναφορά στο ενδιαφέρον της Φορτούνα για τον Αμπέντ κάνουν και τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, τονίζοντας πως αποτελεί ιδανική λύση για το ρόστερ της ομάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...