ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίνης: «Πολύ δύσκολα θα παραχωρηθούν»

Για τις αναμετρήσεις με την Κλαμπ Μπριζ αλλά και τους Καρέλη και Μπεργκ, μίλησε ο Σωτήρης Νίνης, σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Νίνης: «Πολύ δύσκολα θα παραχωρηθούν»

Ο Σωτήρης Νίνης μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε σε ιταλικά ΜΜΕ, αναφέρθηκε στα σενάρια που κάνουν λόγο για πώληση των Καρέλη και Μπεργκ, τις αναμετρήσεις του «τριφυλλιού» με την Μπριζ, αλλά και την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την κατάληξη της Πάρμα και τις εντυπώσεις του από τον Παναθηναϊκό:

«Λυπάμαι για τον τρόπο που εκτυλίχθηκαν στην Πάρμα και ελπίζω σύντομα η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Τα πράγματα στον Παναθηναϊκό πάνε καλά, η ομάδα είναι δυνατή κάτι που φάνηκε και στην αναμέτρηση με την Μπριζ όπου νικήσαμε.

Τώρα προετοιμαζόμαστε για τον δεύτερο αγώνα διότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τον σύλλογο να εξασφαλίσουμε την πρόκριση, κυρίως για τον οικονομικό τομέα. Οι προσπάθειες του προέδρου και του διευθυντή ποδοσφαίρου είναι αξιέπαινες, παρά το γεγονός ότι είχαν περιορισμένο μπάτζετ δημιούργησαν μια δυνατή ομάδα».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώτος αγώνας με την Μπριζ πήγε καλά…

«Ναι, δεν έχουμε προκριθεί ακόμα ήταν όμως σημαντικό να νικήσουμε. Είχαμε καλή απόδοση, όλοι έκαναν το καλύτερο δυνατό και πλέον φθάσαμε στη νίκη. Τώρα περιμένουμε τον δεύτερο αγώνα».

Η οικονομική κρίση που επικρατεί στην Ελλάδα, επηρεάζει το ποδόσφαιρο;

«Η κατάσταση δεν είναι καλή σε πολλούς τομείς, όμως το ποδόσφαιρο δεν έχει επηρεαστεί τόσο. Οι παίκτες δεν πληρώνονται με αστρονομικά ποσά, ενώ οι Έλληνες δεν χάνουν ποτέ το πάθος τους για το ποδόσφαιρο. Τα γήπεδα δεν γεμίζουν κάθε Κυριακή, όμως τις περισσότερες φορές έχει κόσμο».

Ας μιλήσουμε για τον Καρέλη και τον Μπεργκ. Η Φροζινόνε ενδιαφέρεται για την απόκτηση τους, θεωρείς ότι είναι έτοιμοι για την Ιταλία και την Serie A;

«Είναι πολύ καλοί παίκτες, ειδικά ο Μπεργκ ο οποίος μπορεί ν’ αγωνιστεί σε οποιαδήποτε ομάδα. Είναι σπουδαίος επιθετικός, διεθνής με την Σουηδία και συμπαίκτης με τον Ιμπραχίμοβιτς. Ο σύλλογος θ’ απαιτήσει αρκετά χρήματα για τους δύο παίκτες, εγώ όμως ελπίζω να μείνουν.

Ο Καρέλης είναι διαφορετικός παίκτης, έκανε 2-3 φανταστικές σεζόν. Είναι νέος, δυνατός και έξυπνος. Είναι χαρά μου ν’ αγωνίζομαι μαζί τους και νομίζω ότι αν δεν υπάρξει κάποια τρελή προσφορά ο σύλλογος δεν θα τους παραχωρήσει».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.