ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ενδιαφέρον της Ρέτζιο Εμίλια για Μαυροκεφαλίδη

Αφού ο Βλάντιμιρ Στίματς απέρριψε την πρόταση της Ρέτζιο Εμίλια, αυτή στράφηκε στον Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ενδιαφέρον της Ρέτζιο Εμίλια για Μαυροκεφαλίδη

Οι Ιταλοί ψάχνουν το κατάλληλο πρόσωπο για την ενίσχυση της front line τους και απ’ ότι φαίνεται το βρήκαν… στον πρώην σέντερ του τριφυλλιού.

Ο Βλάντιμιρ Στίματς ήταν ο «εκλεκτός» της Ρέτζιο Εμίλια προκειμένου να «γεμίσει»τη ρακέτα της. Ο Σέρβος όμως αρνήθηκε την πρόταση με απώτερο σκοπό να αγωνιστεί σε κάποια ομάδα επιπέδου Euroleague. Έτσι οι Ιταλοί, εξετάζουν πια την περίπτωση του  Λουκά Μαυροκεφαλίδη.

Ο διεθνής σέντερ που αποχώρησε από τους «πράσινους», έχει απασχολήσει και τη Μάλαγα. Τις επόμενες μέρες σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα της «Prima Pagina Reggio» αναμένεται να του κατατεθεί και επίσημη πρόταση από την ομάδα.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 50.653 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.