ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαραλαμπόπουλος: «Θέλουμε το χρυσό»

Το χρυσό μετάλλιο είναι ο στόχος της Εθνικής Εφήβων, παραδέχθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος που δεν στάθηκε στην προσωπική του απόδοση, αλλά στη συνολική εικόνα που είχε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Χαραλαμπόπουλος: «Θέλουμε το χρυσό»

Ο νεαρός φόργουορντ της Εθνικής και του Παναθηναϊκού, περιχαρής από τη νίκη πρόκριση της ομάδας των εφήβων στα ημιτελικά του Eurobasket, αναφέρθηκε στην εικόνα του ματς, στην ψυχή που κατέθεσαν στο παρκέ όλοι οι διεθνείς και τόνισε πως με ανάλογη εμφάνιση κόντρα στους Λιθουανούς, θα έχουν κάνει το βήμα για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου, που πλέον αποτελεί το στόχο όλων στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος, ήμασταν πολύ σκληροί στην άμυνα και αξίζαμε την πρόκριση. Δεν σταματάμε εδώ, θέλουμε άλλες δύο νίκες για να πάρουμε το χρυσό. Τα στατιστικά δεν παίζουν μεγάλο ρόλο, αν δεν ήταν τα άλλα παιδιά δεν θα έκανα τριπλ νταμπλ. Δεν μετρά αυτό, μετρά η νίκη της ομάδας.

Θέλαμε τη νίκη, θέλουμε το χρυσό και γι’ αυτό δουλεύουμε τόσο καιρό. Όλος ο κόσμος περιμένει ένα μετάλλιο και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε. Η Λιθουανία είναι πολύ καλή ομάδα, θα πρέπει να παίξουμε ξανά τη δική μας άμυνα, να μην κάνουμε χαζά λάθη κι έτσι θα έχουμε μεγαλύτερη τύχη».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.232 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...