ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Μυαλό, μόχθο και κατάθεση ψυχής…»

Το τρίπτυχο της… επιτυχίας, στη ρεβάνς με τη Μπριζ, είναι ο μόχθος, το μυαλό και η κατάθεση ψυχής, σύμφωνα με τον Στέφανο Κοτσόλη, για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός, απέναντι στην Μπριζ.

Κοτσόλης: «Μυαλό, μόχθο και κατάθεση ψυχής…»

Παράλληλα ο έμπειρος τερματοφύλακας των «πράσινων», τονίζει πως η πίεση θα είναι αυτή τη φορά με την πλευρά της Μπριζ, ωστόσο όπως τόνισε, δεν υπάρχουν σκορ, πρόκρισης και ως εκ τούτου, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει εμφάνιση ανάλογη του Β΄ μέρους, της Λεωφόρου, στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «RealNews» ο Στέφανος Κοτσόλης:

Για την ρεβάνς την επόμενης Τετάρτης (5/8) στο Βέλγιο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ: 

«Θα είναι μεγαλύτερη πλέον η πίεση για την Μπριζ, αλλά και εμείς θα έχουμε άγχος. Είναι μια ευκαιρία να παίξουμε δύο ματς με έναν σπουδαίο αντίπαλο στον επόμενο γύρο και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας για την υπέρβαση. Όμως είναι νωρίς ακόμα. Θυμάμαι πριν από 12 χρόνια ότι την περίοδο που η ομάδα έτρεχε καταπληκτικές πορείες στην Ευρώπη είχαμε νικήσει 3-0 στη Λεωφόρο την Άντερλεχτ και στη ρεβάνς κινδυνεύσαμε με αποκλεισμό λόγω δύο αποβολών. Χάσαμε 2-0 και προκριθήκαμε με την ψυχή στο στόμα. Το 2-1 με την Μπριζ μας δίνει μόνο ένα ελαφρύ προβάδισμα. Δεν υπάρχει σκορ πρόκρισης σε αυτό το επίπεδο».

Για την τακτική που θα πρέπει να ακολουθήσει ο Παναθηναϊκός:

«Πρέπει να προσπαθήσουμε για να κάνουμε ένα πολύ καλό τακτικά ματς, όπως στο δεύτερο ημίχρονο στη Λεωφόρο, με συνέπεια και υπακοή στο προπονητικό πλάνο, με μυαλό, μόχθο και κατάθεση ψυχής σε κάθε φάση και με αξιοποίηση των ευκαιριών. Να αποφύγουμε στιγμές αδράνειας και αβίαστα ατομικά λάθη. Η Μπριζ είναι συγκροτημένη, έκανε πέρυσι εντυπωσιακή πορεία στην Ευρώπη, έχει ορισμένους έμπειρους παίκτες και παίζει στην έδρα της».

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 37.525 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το μέλλον της ομάδας:

«Πλέον έχουμε και εμείς αρκετούς παίκτες με πολλές και σημαντικές παραστάσεις. Και οι νέοι έχουν αρκετά ματς στα πόδια τους. Οι απατήσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Είναι μια καλή ομάδα αυτή που έχει δημιουργηθεί, αν και ακόμη δεν είναι έτοιμη. Με τη βοήθεια του κοινού, το οποίο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στη νίκη μας δίνοντας την έξτρα ώθηση για την αντοχή και την ανατροπή, έχει πολλές πιθανότητες ο Παναθηναϊκός για μια παραγωγική σεζόν. Τώρα όμως πρέπει να προκριθούμε! Και για τους φίλους της ομάδας, αλλά και διότι η συμμετοχή σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης είναι βασικό μέρος του προγραμματισμού που έχει κάνει το κλαμπ από την πρώτη χρονιά με αυτό το προπονητικό τιμ, όταν γύρισε σελίδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.