Ο αμυντικός των «πράσινων», παράλληλα αναφέρθηκε και στο φιλικό με τον Άρη Λεμεσού, τονίζοντας πως έγινε για να δει ο προπονητής της ομάδας το επίπεδο της κατάστασης στην οποία βρίσκονται ορισμένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Goal» ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος:

Για το ματς με τον Άρη Λεμεσού, αλλά και την πιθανότητα να αγωνιστεί ο ίδιος στη ρεβάνς:

«Το παιχνίδι με τον Άρη ήταν περισσότερο για να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο κάποια πράγματα που δουλέψαμε τις τελευταίες μέρες στις προπονήσεις. Διότι καλές είναι οι προπονήσεις, αλλά τα παιχνίδια δείχνουν που βρισκόμαστε και τι μπορούμε να κάνουμε. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Ένας παίκτης που παίζει στον Παναθηναϊκό και είναι σε αυτό το επίπεδο πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμος και να περιμένει την ευκαιρία να δουλέψει για το σύλλογό του. Αν μου δοθεί αυτή η ευκαιρία την Τετάρτη, θα μπω μέσα και θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου, προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας και να προκριθούμε».

Τι χρειάζεται για να καταφέρει να προκριθεί η ομάδα:

«Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, για να μην πω παραπάνω. Αυτό που προέχει είναι να είμαστε συμπαγείς στην άμυνά μας και να μην αφήσουμε καθόλου χώρους στους αντίπαλούς μας. Για να μας χτυπήσουν από τον άξονα».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου