ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Συγχαρητήρια από τον Ερασιτέχνη

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ Εφήβων και από τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Συγχαρητήρια από τον Ερασιτέχνη
Συγχαρητήρια Ανακοίνωση Παναθηναϊκού Α.Ο

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος συγχαίρει θερμά τους Έλληνες διεθνείς, το προπονητικό τιμ και όλους όσοι συνέβαλαν στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ U18 και μας γέμισαν με περηφάνεια στο άκουσμα του Εθνικού μας ύμνου.

Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος αισθάνεται διπλά χαρούμενος και διπλά υπερήφανος για τους τρεις «πράσινους» άνδρες –πλέον- που ήταν από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας. Ο λόγος για τον MVP, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, τον «πύργο» Γιώργο Παπαγιάννη αλλά και τον Μιχάλη Λούντζη… παιδιά που γαλουχήθηκαν στη Λεωφόρο, παιδιά που έχυσαν ιδρώτα στον «Τάφο του Ινδού», παιδιά που κατέκτησαν το Πανέλληνιο Πρωτάθλημα Εφήβων αήττητοι και που έφτασε η ώρα να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν στην κορυφή!

Για το λόγο αυτό και πέραν των συγχαρητηρίων και της επιτυχίας της Εθνικής Εφήβων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε και το τεχνικό επιτελείο των Ακαδημιών του Συλλόγου μας που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν σε αυτά τα παιδιά, δούλεψαν μαζί τους, έκαναν όνειρο τα όνειρά τους και με συγκίνηση πλέον τα καμαρώνουν!

Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης!
Παναθηναϊκός: Κυριάρχησε και πήρε προβάδισμα πρόκρισης! 1.081 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Συγχαρητήρια σε όλους… Ραντεβού το Σεπτέμβρη!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...