ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ευτυχισμένος με την Εθνική, οικογένεια μου ο ΠΑΟ»!

Ο… σέντερ του μέλλοντος, Γιώργος Παπαγιάννης μιλάει στο panathinaikos24.gr για το χρυσό της Εθνικής Εφήβων στο Ευρωμπάσκετ, αλλά και το επόμενό του όνειρο, που δεν είναι άλλο από την καθιέρωση του στον Παναθηναϊκό!

«Ευτυχισμένος με την Εθνική, οικογένεια μου ο ΠΑΟ»!

Η Εθνική εφήβων από την Κυριακή (2/8) το βράδυ βρίσκεται στο υψηλότερο «σκαλί» της Ευρώπης και ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της επιτυχημένης προσπάθειας μίλησε στο panathinaikos24.gr .

Ο λόγος για τον Γιώργο Παπαγιάννη, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον μεγάλο στόχο που κυνηγούσε για τέσσερα χρόνια και τελικά επιτεύχθηκε, αλλά και στην απόφαση του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Παπαγιάννη στο panathinaikos24.gr:

Ο μεγάλος στόχος, που κυνηγούσε η Εθνική Εφήβων επί 4 χρόνια επιτεύχθηκε. Το χρυσό μετάλλιο ήρθε. Πες μου δύο λόγια…

«Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμάς. Χαρήκαμε πάρα πολύ που καταφέραμε να ανέβουμε στο υψηλότερο βάθρο. Πιστέψαμε από την αρχή στους εαυτούς μας και το διεκδικήσαμε. Είμαι ευτυχισμένος, για τη χαρά που δώσαμε στον Ελληνικό λαό».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το γεγονός ότι για αρκετή ώρα κυνηγούσατε στο σκορ, σας ανησύχησε;

«Δεν μας ανησύχησε ιδιαίτερα, γιατί μέσα μας το είχαμε πιστέψει. Πιστέψαμε ότι μπορούμε να το πάρουμε. Στο ημίχρονο που μιλήσαμε, ξέραμε ότι η διαφορά δεν θα επιτευχθεί μέσα σε πέντε λεπτά, αν δεν ερχόταν στο τρίτο δεκάλεπτο, θα ερχόταν στο δεύτερο. Ακόμα και όταν φτάσαμε να χάνουμε 14 πόντους δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Αυτός ήταν ο σκοπός, το μετάλλιο και το καταφέραμε».

Τι σου είπαν οι γονείς σου πριν τον τελικό;

«Είχα μιλήσει με τους γονείς μου το προηγούμενο βράδυ και αυτό που μου είπαν, είναι ότι θέλουν να με δούνε με το χρυσό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που τους έκανα υπερήφανους».

«Οδηγός» σε όλη αυτή την επιτυχημένη -όπως αποδείχτηκε- πορεία ήταν και ο προπονητής σας, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου…

«Ο κ. Παπαθεοδώρου πίστεψε τον καθένα μας ξεχωριστά και μας έδινε κίνητρο. Όλοι στην ομοσπονδία πίστεψαν σε εμάς. Το γεγονός αυτό μας κάνει  ιδιαίτερα χαρούμενους, που καταφέραμε να τους δικαιώσαμε και τους κάναμε υπερήφανους».

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκες στο στόχαστρο 17 κολεγίων, παρέμεινες στον Παναθηναϊκό. Ποιοι ήταν οι λόγοι που σε έκαναν να παραμείνεις στα «πράσινα»;

«Πέρυσι δούλεψα πάρα πολύ σκληρά και είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, καθώς βελτιώθηκα πάρα πολύ. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας τεράστιος σύλλογος,  αποτελούμενος από τεράστιους παίκτες. Όταν έχω συμπαίκτες, Διαμαντίδη, Φώτση, Γκιστ, Γιάνκοβιτς κ.α, με έκανε ακόμη περισσότερο να θέλω  να παραμείνω στον Παναθηναϊκό. Μεγάλωσα μέσα σε αυτόν τον σύλλογο. Τον Παναθηναϊκό, τον έχω σαν οικογένεια μου».

Προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Κάθε φορά θα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος και αυτό επιτυγχάνεται μόνο μέσα από τη σκληρή δουλειά. Στόχος μου είναι να διεκδικήσω μία θέση στον Παναθηναϊκό».

Εκτός το ότι έχεις πλαισιωθεί στην καλύτερη πεντάδα, μαζί με τον συμπαίκτη σου στην Εθνική, αλλά και στον Παναθηναϊκό, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, αποτελείς θα έλεγε κανείς και ένα εθνικό κεφάλαιο. Πως σε κάνει να αισθάνεσαι αυτό; Σε αγχώνει;

«Δεν θα έλεγα ότι με αγχώνει, είναι θετικό. Με βοηθάει πάρα πολύ στην απόφαση μου να ασχοληθώ με αυτό που αγαπάω. Με κάνει να νιώθω καλά. Εγώ από την πλευρά μου θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και θα γίνουν όλα. Το όνειρο μου να γίνει πραγματικότητα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...