ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παπαγιάννης: «Τα θέλω όλα με τον Παναθηναϊκό»

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη, λένε, και στην περίπτωση του Γιώργου Παπαγιάννη, ισχύει απόλυτα αυτό. Ο νεαρός σέντερ, δηλώνει πως τα θέλει όλα με τον Παναθηναϊκό, την επόμενη σεζόν.

Παπαγιάννης: «Τα θέλω όλα με τον Παναθηναϊκό»

Αναλυτικά όσα είπε στην «Πράσινη» ο Γιώργος Παπαγιάννης:

«Υπάρχει τεράστιο προσωπικό κίνητρο. Εκτός από την κούπα, είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κατάφερα να βρίσκομαι και στην καλύτερη πεντάδα του τουρνουά. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να βοηθήσω όσο μπορώ τόσο την ομάδα, όσο και εμένα. Θέλω πάρα πολύ να πάρω ένα πρωτάθλημα. Και θέλω και την Ευρωλίγκα. Αυτό είναι το όνειρο μου. Βασικά τα θέλω όλα. θέλω με τον Παναθηναϊκό να πάρω ότι υπάρχει. Ό,τι μπορεί να κατακτηθεί, θέλω να το κατακτήσω».

Δηλώσεις στην εφημερίδα, έκανε και ο Μιχάλης Λούντζης, τονίζοντας πως χρειάζεται χρόνο, αλλά παρακολουθώντας τους συμπαίκτες του, μαθαίνει πολλά.

«Οι εμπειρίες, οι παραστάσεις, η αυτοπεποίθηση, είναι πράγματα που μένουν. Θα χρειαστεί όμως χρόνος. Είναι άλλο να παίζεις σύλλογο της Ευρώπης. Και μόνο να βλέπεις τους συμπαίκτες σου παίρνεις πάρα πολλά πράγματα. Μαθαίνεις πολλά», ήταν τα λόγια του «Βενιαμίν» της Εθνικής και του Παναθηναϊκού.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 13.828 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.