ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρεντόμ: «Θέλω… Λεωφόρο»!

Ατμόσφαιρα ανάλογη με αυτή που έζησε στο Απόστολος Νικολαϊδης θέλει στο αυριανό παιχνίδι από τους οπαδούς της Μπριζ, ο Μισέλ Πρεντόμ, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Πρεντόμ: «Θέλω... Λεωφόρο»!

«Κάθε φορά που είχαμε την μπάλα στα πόδια μας υπήρχαν σφυρίγματα. Προσπάθησαν με αυτόν τον τρόπο να μας τρομάξουν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι και η Μπριζ έχει μεγάλη βάση οπαδών. Βασίζομαι στην υποστήριξη των οπαδών μας και θέλω και αυτοί να μας βοηθήσουν με τον ίδιο τρόπο», τόνισε ο τεχνικός της Μπριζ.

Για το πρώτο ματς της Λεωφόρου και τον επαναληπτικό, σημείωσε: «Κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Θα μπορούσαμε να έχουμε προβάδισμα δύο τερμάτων στο 13′. Δεν καταφέραμε, όμως, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Για αυτό ήμουν πολύ θυμωμένος. Έχουμε, όμως, ελπίδες για την πρόκριση. Είχαμε μία εβδομάδα να προετοιμαστούμε και προερχόμαστε από μία νίκη με 3-0 στο πρωτάθλημα. Ήταν μία ώθηση για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό»!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.