Ποδόσφαιρο

Έτοιμος για τ’ αστέρια ο…Panathinaikos

Οι «πράσινοι» καλούνται σήμερα να σφραγίσουν την πρόκριση, επί της Μπριζ στο Βέλγιο (21:30, Panathinaikos24.gr, OteSport1), στα play offs του Champions League. Να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που έχει από το πρώτο παιχνίδι στη Λεωφόρο (2-1), θέλει ο Παναθηναϊκός.

Ο Παναθηναϊκός μία εβδομάδα μετά από την παλικαρίσια νίκη επί της Μπριζ στη Λεωφόρο, καλείται να κλειδώσει την πρόκριση σήμερα στο Βέλγιο. Για το τριφύλλι η πρόκριση αυτή έχει διττή σημασία.

Ο πρώτος λόγος είναι ότι όλοι στον Παναθηναϊκό, θέλουν να επιστρέψουν στην ελίτ της Ευρώπης με την συμμετοχή τους στο Champion League  και δεύτερον η μεγάλη οικονομική ενίσχυση που θα δεχτούν οι «πράσινοι» σε περίπτωση πρόκρισης.

Πέρα από αυτά το «τριφύλλι» καλείται να σπάσει μία κατάρα χρόνων, μιας και δεν έχει προκριθεί ποτέ με αντίπαλο την Κλαμπ Μπριζ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του  θα έχει τους Βέμερ, Ταυλαρίδη, Τριανταφυλλόπουλο και Πράνιτς.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Κουτρουμπής και Λαγός. Πιο δημιουργικό ρόλο θα έχουν ο Νίνης και ο Καρέλης, ενώ ο Μπεργκ θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Το που λογικά θα χρησιμοποιήσει ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι το 4-3-2-1.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει στο πλευρό του 1.000 οπαδούς  του.

Exit mobile version