«Να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους»… έχει βάλει στόχο η τριάδα των Αντρών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν στα σαλόνια της Α1 κατηγορίας!

Το Τριφύλλι ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο φέτος με την προσθήκη του Έλληνα διεθνή, Λευτέρη Μάκρα  που πριν λίγες μέρες πήρε το πτυχίο του στην ιατρική, αποδεικνύοντας ότι ο πρωταθλητισμός όταν θέτεις στόχους και σε άλλα επίπεδα δεν αποτελεί τροχοπέδη!

Παράλληλα, ο νεοαποκτηθείς άσος των «πρασίνων» που αξίζει να σημειωθεί ότι έρχεται με μεταγραφή από το φετινό πρωταθλητή Α.Σ. Πέρα και είναι ανάμεσα στις φετινές κλήσεις της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τη συγκρότηση των προεθνικών ομάδων, μιλώντας για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος. Αισθάνομαι πολύ καλά που έρχομαι σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο με τέτοια ιστορία όχι μόνο στο πινγκ πονγκ αλλά σε όλα τα τμήματα. Το κίνητρο είναι μεγάλο γιατί κι από εμένα εξαρτάται ένα μεγάλο μέρος του τι θα γίνει. Υπόσχομαι να δώσω τα πάντα στο να ανέβουμε όσο το δυνατό ψηλότερα».

Κύρου: «Υψηλοί στόχοι»

Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικό αφού παρά την κρίση οι ομάδες κινήθηκαν στα μεταγραφικά.

Ακόμα ένα μέλος της τριάδα που πέραν από παίκτης της ομάδα είναι και προπονητής των ακαδημιών, ο Κλαούντιο Κύρου, μιλώντας στο panathinaikos1908.gr για τους στόχους της επόμενης σεζόν ανέφερε: «Οι στόχοι πρέπει και λόγω της φανέλας του Παναθηναϊκού να είναι πάντα υψηλοί. Πλασάρισμα στην πεντάδα και την τετράδα θα είναι ένα καλό πλασάρισμα. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά ο στόχος είναι όσο πιο ψηλότερα γίνεται. Ξέρουμε ότι η τριάδα (σ.σ Κύρου-Μαρινάκης-Μάκρας) που κάναμε είναι δυνατή, αφήσαμε πίσω τον κίνδυνο παραμονής και με την προσθήκη που κάναμε πιστεύουμε ότι θα πάμε καλά. Παίκτες που ήμασταν όλοι μας διεθνείς, τώρα είναι ο Λευτέρης και πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είμαστε δύσκολοι αντίπαλοι για όλους. Και να χάσουμε, θα έχει προηγηθεί «μάχη» μεγάλη».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου