ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλτσάς: «Από μας εξαρτάται»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός «κρατάει» την πρόκριση στα χέρια του, στάθηκε ο Νίκος Καλτσάς, σε δηλώσεις του, λίγη ώρα πριν το μεγάλο ματς των «πράσινων», με τη Μπριζ.

Καλτσάς: «Από μας εξαρτάται»

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, ο οποίος βρίσκεται εκτός αποστολής, μίλησε στην κάμερα του OTE TV, για το που θα κριθεί η σημερινή αναμέτρηση, τονίζοντας πως όλα είναι στα χέρια της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Καλτσάς, στην κάμερα του OTE TV:

«Θα είναι ένα δύσκολο ματς, έχουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα, σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είμαστε ο Παναθηναϊκός, πρέπει να κερδίσουμε».

Για το που θα κριθεί η αναμέτρηση:

«Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε την τακτική για να ανταπεξέλθουμε σωστά. Πρέπει να παίξουμε έξυπνα και να είμαστε συγκεντρωμένοι και πιστεύω πως είναι στο χέρι μας να σκοράρουμε και να πάρουμε την πρόκριση Πρέπει να κρατήσουμε το «μηδέν» και σε αντεπιθέσεις να εκμεταλλευτούμε τους χώρους που θα μας δώσει η Μπριζ. Το ε΄χουμε συζητήσει, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι, το αν θα τα καταφέρουμε, εξαρτάται από μας».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.200 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.