ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Κοτσόλης: «Νιώθουμε απογοήτευση»

Στην απογοήτευση που νιώθουν για τον αποκλεισμό οι «πράσινοι» στάθηκε ο Στέφανος Κοτσόλης σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Κοτσόλης: «Νιώθουμε απογοήτευση»

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Κοτσόλης στην κάμερα του ΟTE tv:

Στο τι έφταιξε και ήρθε ο αποκλεισμός: «Νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση. Στο πρώτο ημίχρονο κάναμε πολύ μεστή και ώριμη εμφάνιση και ελέγχαμε το παιχνίδι. Αν είχαμε μετουσιώσει τις ευκαιρίες μας σε γκολ θ ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Είμαστε απογοητευμένοι καθώς μετά το πρώτο γκολ καταρρεύσαμε και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε.»

Στο λόγο που χάθηκε η πρόκριση πάλι στις λεπτομέρειες:«Γίνεται μεγάλη ανάλυση στα λάθη κάθε μέρα. Στην προπόνηση γίνονται συνεχώς προσπάθειες για να διορθωθούν οι αδυναμίες που έχουμε. Και πέρυσι αποκλειστήκαμε αλλά φέτος πονάει περισσότερο γιατί είχαμε τις ευκαιρίες και δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ.»

Παρά τις αλλαγές η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε και τι έφταιξε γι’ αυτό: «Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας και την κατοχή της μπάλας ενώ δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα .Στο β’ ημίχρονο μας προβληματίζει ιδιαίτερα η κατάρρευση και ότι δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Δικαίως αποκλειστήκαμε σήμερα».

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 71.100 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν τελείωσε η πορεία στην Ευρώπη, υπάρχει και συνέχεια..: «Από αύριο επικεντρωνόμαστε στα πλέϊ-οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Μπορεί να μας πονάει ο αποκλεισμός αλλά ο Παναθηναϊκός πρέπει να αγωνιστεί στην Ευρώπη. Ο αποκλεισμός πονά, γιατί θέλαμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα στην Ευρώπη. Ευρώπη και Παναθηναϊκός είναι συνυφασμένες έννοιες. Οφείλουμε να παραμείνουμε στην Ευρώπη κι από αύριο πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...