ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Περιορισμός των λαθών»

Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να περιορίσουν τα λάθη, ενώ πρόσθεσε πως η ομάδα του πρέπει να βρει το σθένος να συνεχίσει και να σταθεί στα πόδια της.

«Περιορισμός των λαθών»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε τόσο στα λάθη που έκανε η ομάδα του αλλά και στο τι ακριβώς είπε στους παίκτες του ακριβώς μετά την ήττα-σοκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην Συνέντευξη Τύπου:

Αρχικά είπε ο Γιάννης Αναστασίου: «Ήταν ένα παιχνίδι που πήγε μέχρι ένα σημείο όπως το είχαμε σχεδιάσει. Χθες με ρωτήσατε τι προτιμάω και σας είπα να βάλουμε γκολ. Όταν κάνεις τόσες φάσεις και δεν σημειώνεις γκολ είναι βέβαιο ότι θα τιμωρηθείς. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να βρούμε τη δύναμη για να συνεχίσουμε. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Σε αυτό το επίπεδο πρέπει να αποφύγεις τα λάθη και τιμωρηθήκαμε δυο φορές όταν χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας. Η δουλεία μας είναι να προσπαθήσουμε να συνέλθουμε. Είναι άσχημο για την ομάδα πρωτίστως ο αποκλεισμός από μια ομάδα που δεν ήταν καλύτερη από εμάς. Πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη για το επόμενο επίπεδο»

Για την οικονομική σφαλιάρα τόνισε:  «Το οικονομικό είναι ένα θέμα που έγινε πριν από πολύ καιρό. Το επωμίστηκαν κάποιοι άνθρωποι που κάνουν ότι μπορούν για να βγάλουν τον σύλλογο από τη δύσκολη θέση. Δυστυχώς για διάφορους λογούς, δεν είχαμε τη βοήθεια που έπρεπε από τις μετάγραφες (Εσιέν, Σάντσεθ) . Σε αυτό το επίπεδο χρειάζεται η εμπειρία και η ποιότητα. Υπάρχουν νέα παιδιά που δουλεύουν και προσπαθούν αλλά για να πετύχεις χρειάζεται επιμονή»

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.235 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την κατάρρευση του δευτέρου ημιχρόνου, όπως είχε και στο φιλικό: «Τι να σας πω για αυτό; Να πω ότι δεν μάθαμε. Χρειάζεται τύχη. Στο φάουλ άλλαξε πορεία η μπάλα. Δεχθήκαμε τα γκολ στα νεκρά διαστήματα που είχαμε. Η Μπριζ είχε νεκρές στιγμές αλλά δεν τις αξιοποιήσαμε. Θέλαμε ένα γκολ αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί. Δεν τα καταφέραμε παρά τις προσπάθειες μας».

Για το τι είπε στους παίκτες του: «Είπα στους παίκτες ότι υπάρχει απογοήτευση αλλά πρέπει να τη διαχειριστούμε . Η ζωή συνεχίζεται. Είπα ότι όταν τρως σφαλιάρες χρειάζεται . όσο αντέχουμε και στεκόμαστε στα πόδια μας το μέλλον θα είναι καλύτερο. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Εκεί φαίνεται ποιος το θέλει πιο πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε ότι δεν το θέλαμε και εμφανιστήκαμε διαφορετικοί από το πρώτο»

 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.