ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Συγγνώμη…»

Συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας για την αποτυχία στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ ζήτησε ο Ντάνιελ Πράνιτς ενώ έστειλε και το δικό του μήνυμα για την συνέχεια.

«Συγγνώμη...»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο ποστ του ο Ντάνιελ Πράνιτς:

«Χάσαμε, αλλά η σεζόν τώρα αρχίζει και έχουμε μπροστά μας πολλές και μεγάλες μάχες να δώσουμε. Συγγνώμη από τους εκπληκτικούς οπαδούς μας… Θα προσπαθήσουμε να πανηγυρίσουμε μαζί σας στο φινάλε της χρονιάς» έγραψε ο αριστεροπόδαρος άσος, που στη φωτογραφία που ανάρτησε έγραψε: «Δεν έχει σημασία πόσο σκληρά θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα αντέξεις να σηκωθείς…». 

 

We lost this one, but #season has just started and we have many new #battles to win!Sorry to our great #fans, but we’…

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.365 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Posted by Danijel Pranjić on Τετάρτη, 5 Αυγούστου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.