ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κοντά σε Σιμεόνοφ

Στο πρόσωπο του Αλεξάντερ Σιμεόνοφ, φαίνεται πως βρίσκει ο Παναθηναϊκός τον αντικαταστάτη του Θανάση Πρωτοψάλτη, όπως αναφέρει η «Πράσινη».

Κοντά σε Σιμεόνοφ

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση ακραίου, μετά και την αποχώρηση του Θανάση Πρωτοψάλτη, με την «Πράσινη» να αναφέρει πως η ομάδα του Ανδρεόπουλου, είναι κοντά στην απόκτηση του Βούλγαρου ακραίου, Αλεξάντερ Σιμεόνοφ.

Ο διεθνής Βούλγαρος άσος, αγωνίστηκε πέρσι στην Ποσογίλνικα της Αυστρίας, η οποία ήταν και φιναλίστ του πρωταθλήματος, ενώ εκπροσώπησε και τη χώρα της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο 30χρονο ακραίος είναι ένας αρκετά έμπειρος παίκτης και αναμένεται να βοηθήσει πολύ, αν τελικά αποκτηθεί, αφού έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Ρωσίας, Λευκορωσίας, Ιράν και Αυστρίας. Στην εθνική Βουλγαρίας αγωνίζεται από το 2008.

Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός!
Oριστικό: Με τον Ολυμπιακό στους τελικούς της Volley League ο Παναθηναϊκός! 2.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...