ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στηρίζουμε Σάμροκ, Over στο Λιλ – Παρί

Η έναρξη των πρωταθλημάτων στο «Νησί» αποτελεί το καλύτερο ευχάριστο νέο για τους απανταχού λάτρεις του ποδοσφαίρου αλλά και του στοιχήματος, που βλέπουν τις επιλογές τους να αυξάνονται κατακόρυφα. Φυσικά όλοι αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την εκπληκτική μάχη κορυφής στην Premier League, που μοιάζει πιο αμφίρροπη από ποτέ.

Στηρίζουμε Σάμροκ, Over στο Λιλ - Παρί

Η έναρξη των πρωταθλημάτων στο «Νησί» αποτελεί το καλύτερο ευχάριστο νέο για τους απανταχού λάτρεις του ποδοσφαίρου αλλά και του στοιχήματος, που βλέπουν τις επιλογές τους να αυξάνονται κατακόρυφα. Φυσικά όλοι αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την εκπληκτική μάχη κορυφής στην Premier League, που μοιάζει πιο αμφίρροπη από ποτέ. Στο σημερινό κουπόνι ξεχωρίζει η έναρξη της Α’ Γαλλίας, της Β’ Ολλανδίας, και Championship ενώ την τιμητική τους έχουν οι κατηγορίες Β’ Γαλλίας, Ιρλανδία, Βέλγιο και Β’ Βραζιλίας.

Με κάλυψη στο ντέρμπι η Σάμροκ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» DNB (Draw No Bet: Ισοπαλία Όχι Στοίχημα και σημαίνει πως σε περίπτωση ισοπαλίας μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας) της Σάμροκ Ρόβερς κόντρα στη Σεντ Πάτρικς σε απόδοση 1.80. Τέσσερις ημέρες μετά την μεταξύ τους αναμέτρηση για το Λιγκ Καπ Ιρλανδίας, οι δυο ομάδες διασταυρώνουν ξανά τα ξίφη τους αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα. Από την πλευρά της η Σάμροκ θέλει σήμερα εκδίκηση για τον αποκλεισμό από τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ, με 2-4 στα πέναλτι, ενώ σε περίπτωση νίκης της σήμερα θα έχει την ευκαιρία να περάσει μόνη στην 3η θέση. Αυτή τη στιγμή οι δυο ομάδες ισοβαθμούν, με την Σάμροκ να μειονεκτεί ωστόσο, στη μεταξύ τους ισοβαθμία. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες, ενώ έχει κάνει απόρθητο κάστρο φέτος την έδρα της στο πρωτάθλημα, όπου στα 10 παιχνίδια της μετράει εφτά νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Με το Over 2.5 στην πρεμιέρα του Championat

Συνεχίζουμε με τη Γαλλία και συγκεκριμένα με την πρεμιέρα στην κορυφαία κατηγορία της χώρας, όπου η Λιλ υποδέχεται την περσινή πρωταθλήτρια και κάτοχο του Σούπερ Καπ, Παρί Σεν Ζερμέν. Εμείς θα πάμε με το Over 2.5, που πληρώνει 2.20. Η Παρί Σεν Ζερμέν ελπίζει ότι θα διευρύνει την εγχώρια «αυτοκρατορία» και ότι θα προσθέσει επιπλέον παράσημα στο ευρωπαϊκό κοστούμι της. Οι Παριζιάνοι φρόντισαν από την αρχή να δείξουν ότι αυτοί θα είναι οι εγχώριοι κυρίαρχοι και στη φετινή σεζόν, με την άνετη κατάκτηση του γαλλικού Σούπερ Καπ επί της Λυών. Είχε προηγηθεί η κατάκτηση του International Champions Cup (έκδοση ΗΠΑ), όπου κέρδισαν τις Μπενφίκα (3-2), Φιορεντίνα (4-2) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-0) και ηττήθηκαν στα πέναλτι από την Τσέλσι (1-1 η κανονική διάρκεια).

Η μεγάλη μεταγραφική είδηση στην ομάδα του Λοράν Μπλαν (σ.σ. παραμένει κανονικά στο τιμόνι της ομάδας) ήταν η χθεσινή επισημοποίηση της μεταγραφής του Άνχελ Ντι Μαρία. Ο διεθνής Αργεντινός εξτρέμ ήρθε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έναντι 63.000.000 ευρώ, προκειμένου να διευρύνει την αργεντίνικη “παρέα” των Παστόρε, Μάξγουελ και Λαβέτσι. Είχαν προηγηθεί η αγορά των πλήρων δικαιωμάτων του Σερζ Οριέ από την Τουλούζ, αλλά και οι αποκτήσεις του κίπερ Τραπ (από Άιντραχτ) και του αμυντικού μέσου Σταμπουλί (από Τότεναμ). Στον αντίποδα, ο Γιοάν Καμπάιγ πουλήθηκε στην Κρίσταλ Πάλας, ενώ ο κίπερ Αρεόλα δόθηκε δανεικός στη Βιγιαρεάλ. Κλείνοντας, να υπενθυμίσουμε ότι τα “μεγάλα” νέα μάλλον δεν έχουν ολοκληρωθεί για την τρέχουσα σεζόν. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς φροντίζει με δηλώσεις του να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης, με τα ΜΜΕ να κάνουν λόγο για επιστροφή του στη Μίλαν.

Κρατάει η Φόλενταμ μέσα στην Μπρέντα

Η αυλαία του νέου πρωταθλήματος ανοίγει σήμερα και στη Β’ Ολλανδίας από όπου επιλέγουμε το Χ2 στον αγώνα Μπρέντα – Φόλενταμ σε απόδοση 2.30. Μια απ’ τις ομάδες που θεωρητικά θα διεκδικήσουν την άνοδο είναι η Φόλενταμ. Έφτασε μια «ανάσα» απ’ την επιτυχία πέρυσι, καθώς προχώρησε μέχρι τον τελευταίο γύρο των πλέι οφ, ήταν έτοιμη για την άνοδο, αλλά στο τελευταίο και πιο κρίσιμο ματς ηττήθηκε εντός έδρας 0-1 απ’ την Ντε Γκράαφστσαπ. Η πορεία της κρίθηκε επιτυχημένη, ωστόσο ο κόουτς, Χανς Ντε Κόνινγκ, αποτέλεσε παρελθόν. Στη θέση του ήρθε ο Ρόμπερτ Μόλενααρ, που έκανε σπουδαία καριέρα ως στόπερ σε Φόλενταμ, Λιντς, Μπρέντφορντ και Ρόζενταλ, αλλά ως προπονητής δεν έχει να επιδείξει κάποια επιτυχία. Σε μεταγραφικό επίπεδο, χάθηκαν οι πολύτιμοι και βασικοί Μαρένγκο (εξτρέμ), Κούβας (εξτρέμ), Φαφιάνι (μέσος) και Ζβάρτχοντ (τερματοφύλακας), ξεχώρισαν οι προσθήκες των Κουάκμαν (στόπερ, από Μπίντβεστ) και Τουίπ (επιθετικός, από Φερεντσβάρος). Από τέσσερις σερί φιλικές νίκες προέρχεται η Φόλενταμ, που πάντως σίγουρα θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να «δέσει».

Με το δεξί η Μπράιτον

Ποδαρικό στο «AMEX» θα έχουμε για τη φετινή Τσάμπιονσιπ. Η Μπράιτον φιλοξενεί τη Νότιγχαμ και εμείς θα πάμε με τον «Άσσο» σε απόδοση 2.20. Οι γηπεδούχοι έχουν δείξει μία πολύ θετική εικόνα στα φιλικά του καλοκαιριού (5-1-1 το σερί). Ειδικά το νικηφόρο 1-0 της Κυριακής επί της Σεβίλλης ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία τους. Στο περσινό πρωτάθλημα η Μπράιτον κατέλαβε την 20η θέση, οπότε φέτος θέλει να “κοιτάξει” πολύ πιο ψηλά.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, η πιο πρόσφατη προσθήκη ήταν αυτή του έμπειρου επιθετικού Μπόμπι Ζαμόρα, που ήρθε ως ελεύθερος από την ΚΠΡ. Παράλληλα, νέα πρόσωπα αποτελούν ο μπακ Ροσίνιορ, ο Ισραηλινός επιθετικός Χέμεντ και οι Χάρπερ, Χάμπο και Μπονγκ (πρώην Ολυμπιακού). Κανονικά διαθέσιμος ο Ζαμόρα, αποθεραπεύθηκαν πλήρως από τους τραυματισμούς τους ο επιθετικός Μπάλντοκ και ο μέσος Κροφτς.

Σκοράρουν Ράσινγκ Κλουμπ και Τίγκρε

Περνάμε στην Αργεντινή όπου για το θεσμό του Κυπέλλου η Ράσινγκ Κλουμπ υποδέχεται την Τίγκρε και εμείς κρατάμε από αυτόν τον αγώνα το G/G σε απόδοση 2.22.

Ακόμα ένα εισιτήριο για τους «16» του φετινού Κυπέλλου Αργεντινής θα σφραγιστεί σήμερα, με αυτές που το διεκδικούν να είναι η Ρασίνγκ Κλουμπ και η Τίγκρε, αμφότερες εκπρόσωποι της μεγάλης κατηγορίας. Οι τυπικά γηπεδούχοι έρχονται από ένα ζευγάρι ανεπιτυχών αποτελεσμάτων, αφού η εκτός έδρας ήττα από την Κίλμες (2-1) έδωσε τη σκυτάλη στο στείρο 0-0 με την Μπελγράνο. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου απέκλεισαν την Ιντεπ. Νεουκέν (νίκη 2-0). Επιστροφή στο αρχικό σχήμα για τον μέσο Ασεβέδο, με τον Ακούνια να μένει στον πάγκο. Η Τίγκρε, από την πλευρά της, ελπίζει ότι στο σημερινό ματς δε θα αντιμετωπίσει το επιθετικό πρόβλημα της τελευταίας περιόδου. Το σερί 1-3-1 στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές της Πριμέρα Ντιβιζιόν είναι σίγουρα μέτριο, με την ομάδα να έχει μείνει άσφαιρη στα 3/5 ματς. Στον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου ξεπέρασε το εμπόδιο της Χιμνάσια Χουχούι (νίκη 1-0). Εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει απευθείας στην ενδεκάδα ο δεξιός μπακ Γκαλμαρίνι, με τον Γοδόι να τοποθετείται στο κέντρο της άμυνας.

Διπλό με κάλυψη σε DNB η Μεντεγίν

Λίγο πιο δίπλα στην Κολομβία, η Λα Εκιδάδ υποδέχεται την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν με το «Διπλό» Draw No Bet να είναι η επιλογή μας σε απόδοση 1.97. Από νωρίς η Λα Εκιδάδ δείχνει πως και η φετινή σεζόν θα είναι μια από τα ίδια. Μετράει μόλις μια νίκη στις έξι πρώτες επίσημες αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ για ακόμη μια σεζόν δεν κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στο Κύπελλο Κολομβίας. Στο πρωτάθλημα, μετά το πέρασμα των τεσσάρων πρώτων αγωνιστικών μετράει μόλις μια νίκη, έχοντας γνωρίσει αντίθετα, τέσσερις ήττες. Έφυγε την προηγούμενη σεζόν με άδεια χέρια από την έδρα της Αγκίλας Ντοράντας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1 και πληρώνοντας ξανά τα αμυντικά της κενά. Αντιμετωπίζει πρόβλημα στα μετόπισθεν ενώ διαθέτει μια από τις χειρότερες αμυντικές λειτουργίες της κατηγορίας. Αγνοεί φέτος τη νίκη στην έδρα της και ψάχνει σήμερα τους πρώτους τρεις εντός έδρας βαθμούς μπροστά στο κοινό της.

Σε αντίθεση με την Λα Εκιδάδ η Ιντεπεντιέντε διανύει την καλύτερη της περίοδο κάτι που αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Άλωσε την προηγούμενη αγωνιστική και την έδρα της Τζαγκουάρες της οποίας επικράτησε με 1-2. βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ στο 49’ από το γκολ του Παλάσια, με τον Καϊσέδο στο 52’ να ισοφαρίζει σε 1-1 και τον Μπουρμπάνο στο 88’ να ολοκληρώνει την ανατροπή. Παραμένει έτσι αήττητη την φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας τέσσερις νίκες και δυο ισοπαλίες και στόχος της δεν είναι άλλος από το να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, προκειμένου να μειώσει την διαφορά της από την κορυφή. Δεδομένη η αγωνιστική της ανωτερότητα κόντρα στην Λα Εκιδάδ, κάτι που καλείται σήμερα να αποδείξει φυσικά και στο χορτάρι του «Metropolitano de Techo».

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα previews των αγώνων της ημέρας που περιλαμβάνονται στο κουπόνι πάμε στοίχημα και όχι μόνο, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε έγκαιρα και έγκυρα για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.