Ο νεαρός αμυντικός του «τριφυλλιού» στάθηκε στην έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξε η ομάδα μετά το 2-0 των Βέλγων, ενώ κατέληξε λέγοντας πως για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού φταίνε όλοι συνολικά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Γι’ αυτό το επίπεδο, δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες και έπρεπε κάποια στιγμή να έχουμε σκοράρει για να βάλουμε παραπάνω πίεση στον αντίπαλο. Εκεί ήταν ένα κομβικό σημείο για εμάς, όπως και στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου, όπου κάναμε δύο ευκαιρίες, αλλά και πάλι δεν κατορθώσαμε να πετύχουμε γκολ.

Αν το κάναμε, η Μπριζ θα είχε τρομερή πίεση, αφού και να κατάφερνα να ισοφαρίσει πάλι εμείς θα είχαμε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Αντ΄ αυτού, δεχθήκαμε το 1-0 και πολύ γρήγορα ήρθε και το δεύτερο τέρμα, τυχερό θα έλεγα από μια στημένη φάση».

Για τις ευθύνες, ο Τριανταφυλλόπουλος είπε: «Θεωρώ ότι φταίμε από το 2-0 και έπειτα, γιατί χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και τον έλεγχο του ματς. Θα μπορούσαμε, με ένα γκολ, να πάμε στην παράταση ή να κυνηγήσουμε κάτι παραπάνω. Δεν μπορώ να πω ότι δεν παλέψαμε. Το μόνο λάθος που μπορώ να χρεώσω σε εμάς είναι ότι χάσαμε τη συγκέντρωση και την οργάνωσή μας. Έπρεπε να παίξουμε για το γκολ, γιατί είχαμε δείξει νωρίτερα ότι είχαμε τις προϋποθέσεις για να σκοράρουμε».

➡️ Γράψε το σχόλιο σου