ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Όλα θα ξεκαθαρίσουν στον αγωνιστικό χώρο»

Σε ιστοσελίδα του Αζερμπαϊτζάν, μίλησε ο Κάρλος Ζέκα για τα ματς του «τριφυλλιού» κόντρα στην Καμπάλα και τόνισε πως δεν αρκεί μόνο η εμπειρία για να έρθει η πρόκριση.

Ζέκα: «Όλα θα ξεκαθαρίσουν στον αγωνιστικό χώρο»

Ο αρχηγός των «πρασίνων» μίλησε για την έλλειψη εμπειρίας της Καμπάλα στη διοργάνωση, ενώ για τις αναμετρήσεις επεσήμανε πως όλα θα κριθούν στην αγωνιστική ικανότητα των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Περιμένω δύο ενδιαφέροντα ματς. Η Καμπάλα σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Μπορεί να φτάνει για πρώτη φορά σε αυτό το επίπεδο στην Ευρώπη και η εμπειρία να ευνοεί εμάς προκειμένου να φτάσουμε στον στόχο μας αλλά δεν αρκεί. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ.

Δεν ξέρω κάποιον ποδοσφαιριστή συγκεκριμένα, αλλά είμαι βέβαιος πως διαθέτει ικανούς παίκτες και πως είναι καλή ομάδα. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος με συχνή ευρωπαϊκή παρουσία, αλλά τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στον αγωνιστικό χώρο».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.