ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στην Ελλάδα για Μπεργκ και Καρέλη»

Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, άνθρωποι της νεοφώτιστης Φροζινόνε, βρίσκονται στην Αθήνα για να εκφράσουν και έμπρακτα το ενδιαφέρον τους για τους Καρέλη και Μπεργκ.

«Στην Ελλάδα για Μπεργκ και Καρέλη»

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «webcalcio», στη χώρα μας βρίσκονται αυτές τις ημέρες παράγοντες της Φροζινόνε, κάνοντας μάλιστα λόγο για προχωρημένο ενδιαφέρον του ιταλικού συλλόγου για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, αναφέρεται και η αποτυχημένη προσπάθεια του Παναθηναϊκού για πρόκριση στο Champions League, τονίζοντας μάλιστα πως αυτή η εξέλιξη είναι θετική για του νεοφώτιστους, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση η προσπάθεια απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ και του Νίκου Καρέλη, θα ήταν αδύνατη.

Αναλυτικά τι αναφέρει το δημοσίευμα:

«Η Φροζινόνε είναι στην Ελλάδα. Οι Τζιανίτι και Γκοργκόνε έχουν φύγει και αυτό είναι σίγουρο. Οι δύο επιθετικοί που βρίσκονται στο στόχαστρο της Φροζινόνε είναι οι Μπεργκ και Καρέλης του Παναθηναϊκού. Ευτυχώς για την Φροζινόνε, αποκλείστηκαν από το Champions League, και αυτή την στιγμή μπορούν να κινηθούν πιο εύκολα. Ο Μπεργκ είναι πιο ώριμος παίκτης που έχει και το ειδικό βάρος, που είναι σημαντικό για την ομάδα. Αντίθετα, ο Καρέλης είναι νεαρός, 23 χρονών, για τον οποίο πρέπει να περάσει καιρό για να δούμε αν μπορεί να τα καταφέρει στην Φροζινόνε».

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 102.474 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...