ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Δυνατός ο ΠΑΟ με καυτή έδρα»

Με κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό, αναφέρθηκε ο αμυντικός της Γκαμπάλα, Ουρφάν Αμπάσοφ.

«Δυνατός ο ΠΑΟ με καυτή έδρα»

Ο νεαρός στόπερ που θα λείψει από το πρώτο ματς των δύο ομάδων, λόγω της αποβολής που δέχθηκε κόντρα στον Απόλλωνα παραχώρησε δηλώσεις στην «Πράσινη» και τόνισε την αισιοδοξία του για τα ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι οφ του Europa League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι μια δυνατή ομάδα. Έχουμε αυτοπεποίθηση, θα αναλύσουμε καλά το πώς παίζουμε και πιστεύω πως θα προετοιμαστούμε κατάλληλα. Δεν έχει σημασία για εμάς ποιος είναι ο αντίπαλος. Η ομάδα μας έχει έμπειρους παίκτες, ο καλύτερος θα κερδίσει. Το σημαντικό είναι να προετοιμαστούμε καλά για τον Παναθηναϊκό. Περιμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος και το ματς με την Καραμπάκ, δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τον Παναθηναϊκό, θα μας μιλήσει ο προπονητής όταν έρθει η ώρα».

Για τις απουσίες που θα έχει η Γκαμπάλα στο πρώτο ματς: «Είναι άσχημο που δεν θα παίξουμε. Αλλά οι συμπαίκτες μας θα κάνουν τα πάντα για να καλύψουν την απουσία μας. Έχουμε αρκετούς καλούς παίκτες και στη δική μου θέση. Ο Τζαβίντ (σ.σ. Χουσεΐνοφ), είναι ο αρχηγός μας κι έχει ποιότητα, οπότε η απουσία του είναι πιο σημαντικό».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.366 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για την ατμόσφαιρα που περιμένει να έχει η Λεωφόρος: «Από όσο ξέρω, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι… καυτοί. Αλλά δεν ξέρω πως θα μας υποδεχθούν και πως θα μας συμπεριφερθούν. Το βασικό είναι να μην δείξουν ασέβεια όπως οι Κύπριοι. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν. Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.