ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρεκόρ στα διαρκείας

Περισσότερες από 7500 κάρτες διαρκείας έχει πουλήσει ο Παναθηναϊκός για τη φετινή σεζόν, κάνοντας ρεκόρ στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ρεκόρ στα διαρκείας

Οι «πράσινοι» μέχρι στιγμής έχουν διαθέσει περισσότερες από 7600 κάρτες διαρκείας για τη νέα σεζόν, ξεπερνώντας το ρεκόρ που υπήρχε από το 2013 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Παρά την απογοήτευση που υπάρχει για τον πρόωρο αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, ο κόσμος της ομάδας δείχνει να στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών του Γιάννη Αναστασίου και οι προσδοκίες των ανθρώπων της «πράσινης» ΠΑΕ, είναι γι ακόμα μεγαλύτερο ρεκόρ απ’ τη στιγμή που η διάθεση των καρτών συνεχίζεται.

Παράλληλα ο χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλος για τα πλέι οφ του Europa League, δίνει το δικαίωμα στο «τριφύλλι» να ελπίζει σε πρόκριση που θα το οδηγήσει στους ομίλους της διοργάνωσης και παράλληλα σε περισσότερες πωλήσεις καρτών διαρκείας για τον κόσμο του.

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 90.988 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...