ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ιταλοί για Δώνη, ΗΠΑ για Ταμπάκη

Ιταλική ομάδα φέρεται να έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό, για την απόκτηση του Χρήστου Δώνη, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Γιάννη Αναστασίου. Περιμένει απάντηση από τις ΗΠΑ και το MLS, ο Αλέξανδρος Ταμπάκης.

Ιταλοί για Δώνη, ΗΠΑ για Ταμπάκη

Ο Χρήστος Δώνης, παρότι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό προ καιρού, δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του, καθώς στη θέση του υπάρχουν αρκετοί πάικτες, ενώ αναμένεται να αποκτηθεί κι’ άλλος.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ομάδα της Ιταλίας έχει προσεγγίσει τον Παναθηναϊκό για τον Δώνη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός, ούτως ώστε να μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Προς ΗΠΑ ο Ταμπάκης

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν φαίνεται να υπολογίζεται, είναι ο Αλέξανδρος Ταμπάκης, αφού μετά και την απόκτηση του Νίκου Γιαννακόπουλου, δύσκολα θα βρει χρόνο συμμετοχής.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.559 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ταμπάκης πήγε να δοκιμαστεί στις ΗΠΑ και την Σπόρτινγκ Κάνσας του MLS, περιμένοντας την ενημέρωση των Αμερικάνων, για τον αν θα προχωρήσουν σε κίνηση απόκτησης του νεαρού κίπερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.