ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Ντιόπ στο προσκήνιο

Ο Παναθηναϊκός προχωράει άμεσα σε απόκτηση χαφ, καθώς θεωρείται αναγκαία η ενίσχυση της ομάδας στη μεσαία γραμμή. Προτάθηκε ο Πάπε Ντιόπ και εξετάζεται.

Ο Ντιόπ στο προσκήνιο

Στους δύο αγώνες του «τριφυλλιού» με τη Μπριζ, φάνηκαν τα… κενά της ομάδας στο χώρο του κέντρου και ως εκ τούτου, αποφασίστηκε να αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που να καλύπτει τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.

Οι διοικούντες τον Παναθηναϊκό αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μεταγραφή, έτοιμου ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει άμεσα, καθώς οι υποχρεώσεις «τρέχουν» και παρά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, η χρονιά τώρα αρχίζει και οι στόχοι του πρωταθλήματος και της καλής πορείας στο Γιουρόπα Λιγκ, «προτάσσουν» την ενίσχυση του ρόστερ.

Στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται ωστόσο «χτενίζουν» την αγορά, τσεκάροντας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, θεωρούν οι άνθρωποι της ομάδας, πως θα κάνουν τη διαφορά.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.564 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Προτάθηκε ο Ντιόπ

Ο 29χρονος Σενεγαλέζος μέσος, Πάπε Ντιόπ είναι ένας από τους στόχους  του Παναθηναϊκού. Ο Ντιόπ προτάθηκε στο «τριφύλλι» και εξετάζεται η περίπτωση του, καθώς έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε.

Ο Σενεγαλέζος αγωνιζόταν στην Πριμέρα τα τελευταία τρία χρόνια με τη φανέλα της Λεβάντε, κυρίως ως 6αρι, αλλά έχοντας παίξει σχεδόν σε όλες τις θέσεις του κέντρου. Είναι παίκτης που κρατάει τη θέση του, γερό κορμί, με πολύ καλό ποσοστό στα κοψίματα (βρέθηκε στη 12η θέση του ισπανικού πρωταθλήματος σε αυτή την κατηγορία) και κυρίως μπορεί να βοηθήσει στην ανάσχεση, καθώς δεν είναι τόσο καλός στο δημιουργικό κομμάτι.

Παρόλα αυτά, στη Λεβάντε συνήθιζε να παίζει δίπλα σε καθαρό 6αρι (ως 8αρι στην πραγματικότητα) και παρά το γεγονός πως δεν δημιουργούσε, η σωματοδομή του και τα τρεξίματα του τον καθιέρωσαν στο βασικό σχήμα της Λεβάντε.

Πρακτικά και με τις επιλογές του Αναστασίου στο κέντρο της ομάδας, ο Ντιόπ μπορεί να παίξει και ως αντι-Εσιέν και δίπλα στον Γκανέζο, ως εσωτερικός μέσος, η στην ίδια ευθεία, δίνοντας επί της ουσίας χώρο και χρόνο στον Εσιέν να κάνει περισσότερα πράγματα μέσα στο γήπεδο, αναλαμβάνοντας αυτός τη «βρώμικη» δουλειά.

Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα απόκτησης ποδοσφαιριστή θα τελειώσει σύντομα (όχι απαραίτητα μέσα στην εβδομάδα) είτε με τον Ντιόπ, είτε με κάποιον άλλο, καθώς παίκτες προτείνονται σωρηδόν στο «τριφύλλι», με τους ανθρώπους της ομάδας να αποφασίζουν ποια θα είναι η επιλογή τους, οριστικά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.