ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αγγελόπουλος: «Να αφήσουμε πίσω τον αποκλεισμό»

Ως μία καλή ευκαιρία ώστε ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από την Κλαμπ Μπριζ χαρακτήρισε το φιλικό με τη Σοσιεδάδ ο Βασίλης Αγγελόπουλος.

Αγγελόπουλος: «Να αφήσουμε πίσω τον αποκλεισμό»

«Σίγουρα ήταν μία απογοήτευση για εμάς. Παρόλα αυτά είμαστε στην αρχή της χρονιάς και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να αφήσουμε πίσω αυτό το αρνητικό αποτέλεσμα με αυτό το πολύ δυνατό φιλικό. Περιμένουμε να δούμε αντίδραση, να δούμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις και να βρούμε το ρυθμό μας για την έναρξη του πρωταθλήματος και για το ευρωπαϊκό ματς με την Καμπάλα», ήταν το αρχικό σχόλιο του νεαρού μέσου.

Για το αν ο Παναθηναϊκός θα βγει πιο δυνατός μετά τον αποκλεισμό του από την Κλαμπ Μπριζ: «Σαφώς όπως λένε ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό. Και πέρυσι που περάσαμε κάτι αντίστοιχο με τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Ξάνθη, έδειξε η ομάδα αντίδραση, προσωπικότητα και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα γίνει και φέτος». 

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.