ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στη Super League o Αλαφούζος

Επειτα από 5,5 μήνες, μετά την επεισοδιακή συνεδρίαση του Δ.Σ. και την επίθεση στον Βασίλη Κωνσταντίνου, ο Γιάννης Αλαφούζος δίνει το «παρών» στη Super League.

Στη Super League o Αλαφούζος

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναμένεται να υποστηρίξει τις προτάσεις της πράσινης ΠΑΕ, αλλά και να θέσει ζητήματα που αφορά τα θέματα των δανεικών. Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» αναμένεται να θέσει επί τάπητος τα συγκεκριμένα ζητήματα, με στόχο τη βελτίωση του προϊόντος που «λέγεται» ελληνικό ποδόσφαιρο.

Από εκεί και πέρα, στη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται το Δ.Σ. της Super League να επικυρώσει τη βαθμολογία από την πέμπτη θέση και κάτω, ενώ παράλληλα θα γίνει η εγγραφή των νέων μελών του συνεταιρισμού, της ΑΕΚ και του Ηρακλή. Επίσης, θα συζητηθεί η σύμβαση κεντρικής χορηγίας, αλλά και τα τηλεοπτικά στο εξωτερικό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.