ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιμένει για πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ!

Ολοκληρώθηκε το Δ.Σ της Super League. Επικυρώθηκε με ομόφωνη απόφαση ο υποβιβασμός της Κέρκυρας! Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Γιάννης Αλαφούζος επιμένει για «πρωταθλητή μέσω play offs και περιορισμό στους δανεικούς». Διαφωνία για το ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο!

Επιμένει για πρωταθλητή μέσω των πλέι οφ!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έβαλε στο τραπέζι το θέμα της διεξαγωγής play offs για την ανάδειξη πρωταθλητή, καθώς και τον περιορισμό των δανεικών.

Το «τριφύλλι» θέλει (και) τον πρώτο του βαθμολογικού πίνακα να συμμετέχει στα play offs, καθώς και να υπάρξει «πλαφόν» στους δανεικούς που μπορεί να δώσει μία ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.