ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πράνιτς: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι»

Ο Ντάνιελ Πράνιτς μέσα από το facebook, αποχαιρέτησε τον Τόμισλαβ Σάλοπεκ, το τελευταίο θύμα των Τζιχαντιστών.

Πράνιτς: «Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι»

Το νέο αποτρόπαιο έγκλημα των Τζιχαντιστών με θύμα τον Κροάτη δημοσιογράφο, Τόμισλαβ Σάλοπεκ, προκάλεσε τον έντονο αποτροπιασμό του Ντάνιελ Πράνιτς, που μέσα από τη σελίδα που διατηρεί στο facebook, αποχαιρέτησε τον συμπατριώτη του.

Το μήνυμα που έγραψε ο Ντάνιελ Πράνιτς:

«Ο Τόμισλαβ Σάλοπεκ ήταν πατέρας δύο παιδιών, ήταν σύζυγος, γιος, αδερφός… Ήταν εργαζόμενος, όχι πολεμιστής.

Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια του.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 67.480 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Όλοι εμείς οι Κροάτες, οι οποίοι παρακολουθήσαμε αυτή την ιστορία, έχουμε στεναχωρηθεί πολύ και νιώθουμε θλίψη για την τραγωδία. Δεν υπάρχουν λέξεις για να παρηγορήσουμε την οικογένεια του και δεν μπορούμε να τον φέρουμε πίσω.

Δεν βρίσκω λέξεις για να περιγράψω αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή… Νιώθω σαν να έχασα ένα πρόσωπο που το ήξερα όλη μου τη ζωή… Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή νιώθουμε όλοι το ίδιο.

Όλοι προσευχόμασταν και ελπίζαμε για αυτό τον άνθρωπο. Όλοι προσδοκούσαμε ότι ο δικός μας Τόμισλαβ θα πατούσε ξανά στην πατρίδα μας και θα επέστρεφε στην οικογένεια του και στο σπίτι του.

Όλοι ελπίζαμε ότι η κοινή λογική θα επικρατούσε σε αυτούς τους ‘ανθρώπους’ οι οποίοι κρατούσαν τον Τόμισλαβ.

Δυστυχώς, για άλλη μία φορά, όλα όσα ελπίζαμε, πήγαν στραβά.

Δεν έχω λόγια και τα λόγια αυτή τη στιγμή, είναι περιττά.

Αντίο, φίλε μου».

#RIP #TomislavSalopek he was father of two small children, he was husband, a son, a brother…He was worker not a…

Posted by Danijel Pranjić on Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2015

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...